Ρέθυμνο: Το ευχαριστώ του «Αγορίνου» (photos)

Ρέθυμνο: Το ευχαριστώ του «Αγορίνου» (photos)

Τις θερμές ευχαριστήριες του σε όλους όσοι στέκονται και φέτος στο πλευρό του εξέφρασε, με ανακοίνωσή του, ο «Αγορίνος».

Η επίσημη μασκότ των Κρητικών παρουσίασε στον παιδότοπο «Kinderland» τις εταιρίες που τον στηρίζουν, εν όψει της νέας Basket League ΟΠΑΠ, παρουσία του Mr. Green του Παναθηναϊκού, του Θρυλέοντα του Ολυμπιακού, των Μίκι, Μίνι, Ντόναλντ και Νταίζη από το «Αερόστατο», καθώς και του προέδρου της ΚΑΕ Ηρακλή Μανουκαράκη. Με σχετική ανακοίνωσή του ευχαρίστησε άπαντες για τη στήριξή τους.

Η ανακοίνωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το event για να γνωρίσει ο κόσμος ποιοι είναι αυτοί που στηρίζουν την ιδέα που λέγεται «Αγορίνος» έγινε με μεγάλη επιτυχία. Η φετινή ήταν και πιο ιδιαίτερη για πολλούς λόγους. Ήρθαν πάρα πολλοί μικροί φίλοι μου, σε ένα χώρο που ήταν ειδικά διαμορφωμένος για αυτούς (παιδότοπος «Kinderland»), δεύτερον είχα τους δύο πολύ καλούς φίλους μου Mr Green και Θρυλέοντα που ανέβασαν την εκδήλωση σε άλλο επίπεδο (και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ίδιους, αλλά και σε αυτούς που με βοήθησαν για να τους έχω στο πλάι μου σε αυτή την εκδήλωση, όπως η ομάδα μας Ρέθυμνο Aegean για την πολύτιμη βοήθεια τους στο να έρθουν από την Αθήνα, το ξενοδοχείο «Krini Beach» του Βασίλη Κόκκινου για τη δωρεάν φιλοξενία που τους προσέφερε, την ταβέρνα «Αγριλιά» του Κώστα Παραγιουδάκη για τα άψογα γεύματα που τους προσέφερε).

Άλλος ένας λόγος που έκανε την φετινή εκδήλωση ιδιαίτερη ήταν και η παρουσία των φίλων μου από το «Αερόστατο», Μίκι, Μίνι, Ντόναλντ, Νταίζη, που διασκέδασαν και αυτοί τους μικρούς φίλους μου. Και βέβαια τους υποστηρικτές της φετινής χρονιάς που με τίμησαν με την παρουσία τους, την ομάδα μας Ρέθυμνο Aegean με τον ίδιο τον πρόεδρό της με την οικογένειά του, Ηρακλή Μανουκαράκη, το Δημήτρη Τζέτζο με την παρέα του Βασίλη Σκουντή, που με τιμάει ιδιαίτερα η παρουσία του στην εκδήλωση, και την captain των κοριτσιών μας Δήμητρα Καραδάκη-Τσίκα, το «Αερόστατο» των κοριτσιών Γιάννα Χούλη-Τσίγγου και Ρένα Λαδιά-Πολιτάκη (για τρίτη χρονιά υποστηρικτής μου), το «Barcode» του Νικόλα Καψαλάκη (για δεύτερη χρονιά υποστηρικτής μου), τον παιδότοπο «Kinderland» της Σοφίας Νικητάκη-Μαρκάκη, το Fastprints.gr του Κώστα Κόκκινου, το «Raffaelo» του Νίκου Νικολίνταη και το «PhotoStudio Nikos» του Μηνά Σταματάκη (για τρίτη χρονιά υποστηρικτής). Σας ευχαριστώ όλους που είστε δίπλα στην ιδέα που λέγεται «Αγορίνος» και θα τα ξαναπούμε στο γήπεδο, αλλά και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις όλη τη χρονιά. Καλή σεζόν σε όλους!». Δείτε, παρακάτω, και νέες φωτογραφίες του «Αγορίνου» και των φίλων του.

Διαβάστε ακόμα…

Ρέθυμνο: Το πάρτι του «Αγορίνου» (photos)



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved