«Μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΟΚ»

«Μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΟΚ»

Ανυπόμονος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να επιτύχει τους φετινούς στόχους του δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ντιόντε Κρίστμας.

Ετοιμάζοντας τις βαλίτσες του για να έρθει στη Θεσσαλονίκη, από την Πράγα όπου βρίσκεται, παραδέχθηκε τη μεγάλη πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του με τη συμμετοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα μιας ιστορικής ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ.

-Τι σημαίνει για εσένα η συμφωνία σου με τον ΠΑΟΚ;
«Νομίζω ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμένα το να παίξω σε ένα τόσο ισχυρό πρωτάθλημα όπως το ελληνικό. Θεωρώ ότι είναι ακόμη ένα βήμα για την καριέρα μου, να παίξω στον ΠΑΟΚ, μία ομάδα με ιστορία και πολύ κόσμο, που είναι μάλιστα και ψηλά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πριν πάρω την απόφασή μου μίλησα και με αρκετούς πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά και τον Ρόμπερτ Ντόζιερ, τον οποίο θυμάμαι από το κολέγιο και θα τον συναντήσω ξανά στον ΠΑΟΚ».

-Με τον Ντόζιερ ήσασταν μαζί και σε προπονήσεις σε ομάδες του ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2009;
«Ναι, κάναμε μαζί work out και από τότε έχουμε μια καλή σχέση και νομίζω ότι η παρουσία του στον ΠΑΟΚ θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται...».

-Με ποιους άλλους παίκτες μίλησες και τι σου είπαν;
«Μίλησα με τον Τζάστιν Γκρέι και τον Τσέστερ Σίμονς, δύο παίκτες που έπαιξαν και στον ΠΑΟΚ και στη Νίμπουργκ. Μου είπαν καλά πράγματα και για την πόλη, αλλά και για την ομάδα. Και πολλά για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και πόσο τρελοί είναι και βοηθούν την ομάδα κι αυτό είναι σημαντικό. Ξέρω επίσης ότι με τον προπονητή που θα συνεργαστώ, συνεργάστηκαν στον ΠΑΟΚ και οι τρεις παίκτες με τους οποίους μίλησα...».

-Είχες εξαιρετικές σεζόν στο Τεμπλ, τα πήγες καλά πέρυσι στο Ισραήλ, ξεκίνησες καλά φέτος και στην Τουρκία, αλλά στη Νίμπουργκ τι έγινε;
«Ναι, αυτή είναι η αλήθεια, αλλά πιστεύω ότι τα πράγματα στην Τσεχία δεν πήγαν όπως τα περίμενα. Δυστυχώς, δεν είχα τον ρόλο που θα ήθελα στην ομάδα και έπρεπε να βρω κάτι άλλο. Ελπίζω ότι στον ΠΑΟΚ θα πάνε όλα καλά...».

-Τι μπορούν να περιμένουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από τον Ντιόντε Κρίστμας;
«Είμαι ένας παίκτης που σουτάρει καλά, πιστεύω ότι το βασικό μου χαρακτηριστικό είναι ότι πάντα δίνω το 100% και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και στα δύσκολα. Ξέρω ότι στην ομάδα είναι και ο Μάρσαλ, ένας σπουδαίος παίκτης και πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή συνεργασία».

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ;
«Περιμένω με αγωνία να έρθω στην Ελλάδα και να παίξω μπάσκετ με τη νέα μου ομάδα και να συναντήσω και τους φιλάθλους μας. Και ελπίζω όλοι μαζί να έχουμε ένα πολύ καλό τέλος στη φετινή χρονιά».



Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved