Αρβανίτης: «Υπάρχει απογοήτευση στον Άρη»

Αρβανίτης: «Υπάρχει απογοήτευση στον Άρη»

Στην απογοήτευση που υπάρχει στον κόσμο του Άρη, κυρίως από το ποδοσφαιρικό τμήμα του, στάθηκε ο Λευτέρης Αρβανίτης.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ βρέθηκε σήμερα (22/09) στην Αθήνα κι έδωσε το παρών στην κλήρωση της Basket League ΟΠΑΠ. «Κάνουμε υπομονή, η ομάδα θα δουλέψει και θα φέρει πίσω τον κόσμο με την απόδοσή της. Υπάρχει απογοήτευση στον κόσμο του Άρη από την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας», παραδέχθηκε ο Λευτέρης Αρβανίτης στο περιθώριο της εκδήλωσης.

Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικιών έκανε δηλώσεις και στο Arena FM 89.4. Αρχικά αναφέρθηκε στο «Nick Galis Cup», λέγοντας σχετικά: «Παίξαμε καλά. Επρόκειτο για φιλικά παιχνίδια, παίξαμε καλά, χαμηλά την μπάλα και τα κεφαλιά. Εντάξει, η ομάδα δουλεύει, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ωστόσο, χρειάζοντται δουλειά και υπομονή, θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα και θέλω να είμαστε ταπεινοί». Είπε ακόμα…

Για την αρνητικότητα που δεν ήρθε πολύς κόσμος στο «Nick Galis Hall»: «Είναι κάτι που η αλήθεια είναι δεν το περιμέναμε. Πιστεύαμε ότι θα πουλήσουμε τα εισιτήρια που χωράει όλο το γήπεδο και είμαστε λίγο πάνω από τα 3.500 χιλιάδες εισιτήρια, πέσαμε λίγο έξω και είναι μέσα στο γενικό κλίμα της κούρασης και της στενοχώριας των φιλάθλων με αυτά που συμβαίνουν στο σύλλογο και περισσότερο στο ποδόσφαιρο. Αυτά περνούν και στο μπάσκετ. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο, υποστηρίζει την ομάδα και πιστεύω πως η πορεία που θα κάνει, αν είναι καλή, θα τον εξαναγκάσει να έρθει στο γήπεδο».

Για το τουρνουά και πώς αισθάνθηκαν που τίμησαν το Νίκο Γκάλη: «Περάσαμε πολύ ωραία, όλο το γήπεδο, όσους ρωτούσα, το ευχαριστήθηκαν. Θυμόντουσαν τα παλιά και ήταν πολύ όμορφα. Θυμόντουσαν τα δικά τους, το σκορ ήταν 49-41 και ο Νίκος έλεγε εγώ θα έβαζα 40 μόνος μου».

Για το εάν πιστεύει ότι είναι έτοιμος ο Νίκος Γκάλης να μπει και να παίξει ξανά: «Θέλει πολύ να παίξει, αλλά κ τα χρόνια έχουν περάσει. Ωστόσο, νιώθει πάντα αθλητής και είχε την αγωνία για το πώς θα πάει το ματς. Μου έλεγε ότι θέλει την μπάλα να πάει να παίξει. Το έχει στο μυαλό του πάντα. Μου είπε: «Μπορώ να παίξω παραπάνω και κάτι θα κάνω».

Για το ότι ο Νίκος Γκάλης στέκεται στο πλευρό του Άρη: «Πολύ μεγάλη κουβέντα που είπε και είναι δύσκολος ο Νίκος στο να πει κάποια πράγματα.  Είναι τιμή για εμάς αυτό, που έρχεται όλο και πιο πολύ στην ομάδα. Είδατε πώς χάρηκε, έρχεται πιο κοντά κι αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί. Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και για αυτό έχει κάνει τόσα πράγματα στη ζωή του. Δεν είναι τυχαίο ότι ξέρει πολύ καλά αυτά που λέει και ξέρει ότι αυτό που κάνει είναι για το καλό του Άρη. Είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για όλο το μπάσκετ ο Νίκος Γκάλης. Μπάσκετ μεν, αλλά Άρης. Μας εμπιστεύεται κι εμείς τον αγαπάμε, του δείχνουμε την αλήθεια, μας λέει τη γνώμη του και προχωράμε».

Για το εάν στενοχωρήθηκε που δεν είδε πολύ κόσμο στο κλειστό: «Ναι, περίμενε κι αυτός περισσότερο κόσμο. Την πρώτη ημέρα παραξενεύτηκε, τη δεύτερη ημέρα ήταν καλύτερα. Ξέρει πως υπάρχουν και οι καλές και οι κακές στιγμές».

Για το τι του είπε ο Νίκος Γκάλης για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ: «Είπε ότι είναι πάρα πολύ καλός και έξυπνος και ότι έχει προοπτική για το NBA. Του είπε πως πρέπει να δουλεύει, να έχει το κεφάλι σκυμμένο, να δείχνει υπακοή στον προπονητή. Δίνει συμβουλές σε όλους».

Για τους φιλάθλους του Άρη: «Εύχομαι να κάναμε τον κόσμο του Άρη να χαρεί μέσα στη στενοχώρια του, τα διαρκείας πάνε πάρα πολύ καλά κι ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Υγεία να έχουμε και να τα πάμε καλά».



NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved