Μαρκόπουλος: «Ανταποκρίθηκαν οι παίκτες»

Μαρκόπουλος: «Ανταποκρίθηκαν οι παίκτες»

Στοιχεία ανάκαμψης έδειξε ο ΠΑΟΚ μετά την απογοητευτική εμφάνισή του απέναντι στην Κρουζ Ρουμανίας, στην πρεμιέρα του «Patras Cup».

Οι Θεσσαλονικείς τέθηκαν σήμερα (20/09) αντιμέτωποι με τον οικοδεσπότη Απόλλωνα Πατρών κι έφθασαν με άνεση στην κατάκτηση της νίκης, γεγονός που άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή τους, Σούλη Μαρκόπουλο. Εξάλλου, όπως παραδέχθηκε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, οι παίκτες του κατάλαβαν τι έπρεπε να κάνουν και το έπραξαν εντός παρκέ απέναντι στους Αχαιούς. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών: «Μετά και το βίντεο που είδαμε σήμερα το πρωί (20/09) και μιλήσαμε με τα παιδιά για το τι θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο, ποια πράγματα πρέπει να αλλάξουμε και πώς ακριβώς πρέπει να σκεφτόμαστε οι παίκτες ανταποκρίθηκαν σε αυτά που έπρεπε να κάνουν και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να δούμε και στη συνέχεια και περισσότερο όσον αφορά στην αμυντική λειτουργία μας, που σε αυτό το παιχνίδι ήταν καλύτερη. Είχαμε και σημεία στα οποία πρέπει σίγουρα να δουλέψουμε, αλλά είναι αρκετά νωρίς ακόμα και τα λάθη είναι στο πρόγραμμα. Δουλεύουμε στα κενά που έχουμε, για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Για τα σημεία στα οποία ο ΠΑΟΚ έδειξε σημάδια βελτίωσης: «Είναι θετικό νομίζω το γεγονός ότι σε ορισμένες αμυντικές καταστάσεις ο τρόπος με τον οποίο τοποθετήθηκαν οι παίκτες μας ήταν αυτό ακριβώς που θέλαμε. Αυτό περιόρισε το χώρο στους αντιπάλους μας και δεν τους επέτρεψε να κινηθούν όπως θα ήθελαν. Είναι λογικό βεβαίως να υπάρχει κούραση και από την προετοιμασία, αλλά και από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ είχαμε για πρώτη φορά στο τουρνουά τον Κάρτερ και θέλουμε να δούμε πώς θα τα πάει και στη συνέχεια… Σε όλα τα παιχνίδια κοιτάμε να παίρνουμε το καλύτερο και διάφορα στοιχεία που θα χρησιμοποιήσουμε στο παιχνίδι μας Νομίζω ότι η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved