Απόλλωνας Πατρών: Νέο όνομα, υψηλές φιλοδοξίες (photos)

Απόλλωνας Πατρών: Νέο όνομα, υψηλές φιλοδοξίες (photos)

Με νέο όνομα θα πορευθεί στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ ο Απόλλωνας Πατρών, καθώς σύναψε συνεργασία με καινούριο χορηγό.

Συγκεκριμένα, οι «μελανόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με την εταιρία Carna, η οποία θα αποτελέσει το νέο χορηγό ονόματός τους. Η συνεργασία παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κλειστό της Περιβόλας, με τους διοικούντες την ΚΑΕ να ευχαριστούν δημόσια την επιχειρηματική οικογένεια Μιχαλάκου. «Δεσμευόμαστε να εργαστούμε σκληρά, εναρμονίζοντας την επωνυμία Carna στον επικοινωνιακό σχεδιασμό του Απόλλωνα, ώστε να περάσουμε από τη χορηγική ονοματοδοσία που σας ανακοινώσαμε στο επίπεδο της αποτελεσματικής συνεργασίας», ανέφερε σχετικά ο Κώστας Καραπάνος.

Η Μαρίνα Μιχαλάκου, εκ μέρους της Carna, ανέφερε από την πλευρά της: «Σήμερα (19/09) ξεκινάει η νέα αγωνιστική χρονιά για την αγαπημένη ομάδα μας, τον Απόλλωνα, που αποτελεί πρότυπο και καμάρι του υγιούς αθλητισμού της πόλης μας. Στην προσπάθειά του αυτή η εταιρία Carna έρχεται συμπαραστάτης, αποδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπό της και τη διάθεση της ανιδιοτελούς προσφοράς. Ξεκινάμε λοιπόν όλοι μαζί, για να ανεβάσουμε την αγαπημένη ομάδα μας εκεί που πραγματικά της αξίζει: στο πιο ψηλό σκαλί. Σας ευχαριστώ».

Στη συνέντευξη Τύπου παρέστη και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, ο οποίος τόνισε πως δέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόσκληση του Απόλλωνα Πατρών για το τρίτο διεθνές τουρνουά «Patras Cup», που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Ανδρέα Μολφέτα. «Ήταν ένας από τους πιο κοντινούς συνεργάτες μου και από τους μεγαλύτερους ανθρώπους του μπάσκετ της Πάτρας που έχω γνωρίσει», παραδέχθηκε. Εν συνεχεία, μιλώντας για το νέο χορηγό των «μελανολεύκων», συμπλήρωσε: «Ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια, που επέστρεψε στην Α1, μας εκπλήσσει θετικά. Κάθε χρόνο είναι και καλύτερος. Το γεγονός ότι μια τόσο δυνατή τοπική εταιρία έρχεται να συνδράμει στο έργο της διοίκησης είναι πολύ σημαντικό». Δηλώσεις έκανε και ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Τάκης Τσαγκρώνης: «Το απέδειξε με το καινούριο ξεκίνημα που έκανε ο Απόλλωνας και σήμερα (19/09) το επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά. Πρέπει να καταλάβουμε εμείς οι Πατρινοί ότι έχουμε τη δυνατότητα να προχωράμε μπροστά μόνοι μας».

Εκ μέρους της ομάδας, αρχικά το λόγο πήρε ο αρχηγός Νίκος Αργυρόπουλος που δήλωσε πως όσο η διοίκηση επιλύει προβλήματα και λαμβάνει καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον τόσο οι παίκτες θα μπορούν να μένουν προσηλωμένοι στις αθλητικές υποχρεώσεις τους. Τέλος, ο προπονητής Νίκος Βετούλας ευχαρίστησε τους διοικούντες την ΚΑΕ για τις προσπάθειες που κάνει στο αθλητικό μάρκετινγκ και το χορηγό ονοματοδοσίας για τη συνεργασία. Ο Πατρινός τεχνικός επεσήμανε, επίσης, ότι οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα αποδεικνύουν τα βήματα προόδου του Απόλλωνα στο συγκεκριμένο τομέα και εξέφρασε την άποψη ότι ο σύλλογος βρίσκεται μπροστά έναντι άλλων ομάδων της Basket League ΟΠΑΠ.



Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved