Το «Nick Galis Cup» ξεκίνησε! (photos+video)

Το «Nick Galis Cup» ξεκίνησε! (photos+video)

Οι προπονητές και αρχηγοί του Άρη, του Παναθηναϊκού, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Μπάνβιτς άνοιξαν… ανεπίσημα τον χορό του μεγάλου τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη

Το πρώτο διεθνές τουρνουά «Nick Galis Cup» είναι γεγονός με το ανεπίσημο τζάμπολ του να γίνεται απόψε στο ξενοδοχείο Porto Palace. Οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά μπήκαν στο… επίκεντρο με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να στρέφουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για εμάς για πολλούς λόγους. Πρώτα απ’ όλα επειδή γίνεται προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, ενός κορυφαίου παίκτη, δεύτερον επειδή γίνεται σε μια πόλη με μεγάλη μπασκετική ιστορία και φυσικά επειδή υπάρχουν πολλές μεγάλες ομάδες και αυτό θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε και να παίξουμε δύο πολύ δυνατά παιχνίδια» είπε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να υπογραμμίζει: «Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και τιμή που θα τιμήσουμε τον Νίκο Γκάλη που έχει προσφέρει τόσα. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε. Αυτό θέλουμε να κάνουμε μέσα από αυτά τα ματς».

Πρίφτης: «Συγχαρητήρια σε όλους Από την πλευρά των… γηπεδούχων ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε πως «Νοιώθουμε ιδιαίτερη τιμή και χαρά με τη συμμετοχή μας σε ένα τόσο σπουδαίο γεγονός. Τιμούμε μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα του ευρωπαϊκού αθλητισμού. Έναν άνθρωπο που αποτέλεσε έμπνευση για όλους τους Έλληνες. Μέσω αυτού πτύξαμε μπασκετική κουλτούρα. Μαζί με την ομάδα του Άρη έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια των Ελλήνων. Συγχαρητήρια στον Άρη για την υλοποίηση της ιδέας και όλους όσους δούλεψαν γι αυτό. Το επίπεδο θα είναι αντάξιο του Νίκου Γκάλη. Εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε για την σεζόν που έρχεται. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας». Από την πλευρά του ο αρχηγός του Άρη, Σπρος Μούρτος πρόσθεσε «Συγχαρητήρια στον Άρη για την τιμή στον μεγάλο Νίκο Γκάλη. Πολύ σπουδαίο για την πόλη που θα έχει την ευκαιρία να έρθει να δει τα μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ».

Λούκιτς: «Είμαστε περήφανοι Ο τεχνικός της Μπάνβιτ, Ζόραν Λούκιτς, σημείωσε «Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ και θα τιμήσουμε από την πλευρά μας έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες των ευρωπαϊκών γηπέδων. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε για την σεζόν και να βελτιωθούμε. Σαν Σέρβος προπονητής είναι για εμένα μεγάλη ευχαρίστηση που είμαι εδώ. Αν κάποιος δεν ξέρει τον Άρη και τον Γκάλη δεν ξέρει μπάσκετ», ενώ ο αρχηγός της ομάδας του, Κιθ Σίμονς είπε «Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Εμείς έχουμε μικρή ιστορία, αλλά έχουμε κάποιες επιτυχίες και θα έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε κόντρα στους κορυφαίους της Ευρώπης. Είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν. Θέλουμε να βελτιωθούμε μέσα από τα δύο επόμενα ματς».

Ιτούδης: Δε χρειάστηκε να το σκεφτούμε Τέλος ο Δημήτρης Ιτούδης επέστρεψε σε… πάτρια εδάφη ως προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και δεν έκρυψε την χαρά του. «Όταν δεχθήκαμε την πρόταση δεν το σκεφτήκαμε καν. Πρόκειται για μια μεγάλη διοργάνωση. Συγχαρητήρια σε όλους για την ιδέα και την υλοποίησή της. Ο Γκάλης αποτελεί ίνδαλμα για πολλούς. Μας επηρέασε όλους ο Γκάλης. Το τουρνουά είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Συμμετέχουν ομάδες με γεμάτα ρόστερ και πολύ καλό επίπεδο» είπε ο Έλληνας τεχνικός με τον Βίκτορ Κριάπα να προσυπογράφει. «Για εμένα και την ομάδα μου είναι πολύ σπουδαίο που βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες παίκτες. Για εμάς επσης αποτελεί μια καλή ευκαιρία να προετοιμαστούμε καλύτερα. Παίξαμε ένα φιλικό με την Μπάνβιτ, κάναμε κάποιες αλλαγές».

Το «Nick Galis Cup» ξεκίνησε! (photos+video)



Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved