«Αλλάξαμε και φιλοσοφία»

«Αλλάξαμε και φιλοσοφία»

Η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας είναι το μυστικό του Άρη στις τελευταίες αγωνιστικές σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ μίλησε στην εκπομπή του «Libero 107,4», «Γεγονότα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία της ομάδας αλλά και για την δική του απόδοση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με το Μαρούσι ανέφερε: «Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, ήταν σαν ένας τελικός για εμάς. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας που προηγήθηκε, βγάλαμε τον Μπάγκαριτς εκτός ρυθμού αγώνα και έτσι πήραμε την νίκη».

Για την συμβολή του Σούμποτιτς στην αλλαγή εικόνας του Άρη είπε: «Η αλλαγή προπονητή πάντοτε βοηθά μια ομάδα, ειδικά σε εμάς ο ερχομός του κ. Σούμποτιτς μας ανέβασε την ψυχολογία. Δουλεύουμε περισσότερο τώρα στις προπονήσεις και έρχονται οι νίκες. Ο προπονητής έχει καλές σχέσεις με όλους τους παίκτες, έχει πολύ καλή επικοινωνία μαζί μας, μιλάει συχνά και ιδιαιτέρως με όλους τους παίκτες και αυτό πιστεύω ότι μας έχει βοηθήσει πολύ όλους τους παίκτες στην ομάδα».

Για τον Μπάβτσιτς: «Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την ομάδα. Μας βοηθά σε όλα τα παιχνίδια και πιστεύω ότι στην συνέχεια θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο».

Συμπλήρωσε επίσης: «Σαν ομάδα είχαμε μια αστάθεια τον τελευταίο καιρό αλλά πιστεύω ότι από εδώ και πέρα δεν θα παρουσιάσουμε τέτοια συμπτώματα. Η ομάδα δουλεύει περισσότερο και μπαίνει πολύ πιο προετοιμασμένη και υποψιασμένη σε όλα τα παιχνίδια. Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε τώρα την ΑΕΚ μπροστά μας και με νίκη εξασφαλίζουμε τουλάχιστον την 4η θέση στην κανονική περίοδο. Υπάρχουν 3 αγώνες ακόμη για το πρωτάθλημα, θέλουμε να τους κερδίσουμε όλους και μετά θα μιλήσουμε για τα play off».

Στην ερώτηση, τι έχει αλλάξει και ο Άρης δείχνει καλύτερη εικόνα, ο Κώστας Σλούκας ανέφερε: «Ο Άρης άλλαξε προπονητή και μαζί με αυτό άλλαξε την φιλοσοφία της η ομάδα, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Επίσης ο Χαραλαμπίδης έχει ανέβει πάρα πολύ, βρήκε τον ρόλο του μέσα στην ομάδα και έχει ηγετικό ρόλο. Ωφέλησε πολύ την ομάδα και η προσθήκη των Μπάβτσιτς και Γουίντερς, είναι πολύ καλοί παίκτες και βοηθούν πολύ την ομάδα, παίζουμε καλύτερο μπάσκετ τώρα. Και ο Τάκερ ήταν πολύ καλός παίκτης αλλά ο Άρης παίζει πιο ομαδικά τώρα και είναι πολύ καλύτερος στην άμυνα».

Για την δική του απόδοση: «Στον Ολυμπιακό ήμουν 2 χρόνια και έπαιζα ελάχιστα, μόνο όταν οι αγώνες ήταν στους 30 πόντους. Ο Άρης μου έδειξε εμπιστοσύνη και χρόνο συμμετοχής, έτσι θέλω να δικαιώσω αυτούς που με έφεραν στην ομάδα. Πιστεύω ότι έχω κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια έως τώρα αλλά δεν σταματώ εδώ, θέλω να βελτιωθώ και να είμαι πολύ καλύτερος στην συνέχεια».

Κλείνοντας, ο Κώστας Σλούκας τόνισε: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ κρύβει παγίδες, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι αυτό και θέλουμε να πάρουμε την νίκη ώστε να κλειδώσουμε τουλάχιστον την 4η θέση στην κανονική περίοδο».



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved