Ιωαννίδης: «Ανεβαίνει επίπεδο ο ΚΑΟΔ»

Ιωαννίδης: «Ανεβαίνει επίπεδο ο ΚΑΟΔ»

Σε νέα εποχή μπαίνει πλέον ο ΚΑΟΔ, ο οποίος θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ με καινούριο χορηγό ονόματος.

Οι Δραμινοί έχουν πλέον στη φανέλα τους και το όνομα της «American Genetics», με τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών να παρουσιάζεται χθες βράδυ (09/09) στο κτήμα ΠΕΡΕΚ στο Μονοπήγαδο Βασιλικών. Η εκδήλωση έλαβε χώρα παρουσία του προέδρου του ΕΣΑΚΕ Γιώργου Χαλβατζάκη, του υπουργού Μακεδονίας και Θράκης Γιώργου Ορφανού και δεκάδων πολιτικών και επιχειρηματιών από όλον τον κόσμο (Ιταλία, Τουρκία, Ιράν, Μαρόκο), μελός της ομάδας και της τεχνικής ηγεσίας. Ο πρόεδρος ης ΚΑΕ, Άρης Ιωαννίδης, έκανε λόγο για γιγάντωση του ΚΑΟΔ, αλλά και τεράστια ευθύνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Η σημερινή (09/09) παρουσίαση σηματοδοτεί την απαρχή μιας αγαστής συνεργασίας. Είναι πολύ σημαντικό αυτή τη δύσκολη περίοδο να έχεις φίλους να σε στηρίζουν. Και ο ΚΑΟΔ βρίσκει, στο πρόσωπο της «American Genetics», έναν πολύ ισχυρό υποστηρικτή, έναν πιστό φίλο. Μαζί προχωράμε σε μια άλλη εποχή, στη γιγάντωση της ομάδας «κόσμημα του ελληνικού μπάσκετ» όπως αναφέρεται συχνά. Ο ΚΑΟΔ ανεβαίνει επίπεδο. Δεν σας κρύβω ότι η ομάδα έχει τεράστια ευθύνη πλέον, γιατί θα αγωνιζόμαστε με το όνομα της American Genetics, μιας εταιρίας που γνωρίζει μόνο επιτυχίες. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε και σε αυτή την πρόκληση. Κλείνοντας εκ μέρους και των ιδιοκτητών της ομάδας, Βασίλη Τσακτσαρλή και Βασίλη Μποζατζίδη, θέλω να ευχαριστήσω και πάλι την «American Genetics» για την εμπιστοσύνη της και να υποσχεθώ ότι μαζί θα γράψουμε ιστορία». Είπαν ακόμα…

Παύλος Ζουλιάμης (διευθύνων σύμβουλος της «American Genetics»): «Μπορούμε σήμερα (09/09) να υπερηφανευόμαστε ότι αποτελούμε τη μοναδική ελληνοϊταλική δύναμη στον τομέα του γενετικού υλικού υβριδίων καλαμποκιού, σε 23 χώρες. Τώρα, που προστίθενται η νέα μονάδα παραγωγής μας στην Τουρκία, η ερευνητική και παραγωγική δραστηριότητά μας στο Ιράν και η διανομή των προϊόντων μας στο Μαρόκο είμαι βέβαιος ότι θα μεγαλουργήσουμε. Πάντα πίστευα ότι η εταιρία μας έχει δύο αποστολές, την οικονομική και την κοινωνική. Οφείλουμε, λοιπόν, να επιστρέφουμε στην κοινωνία κομμάτι της εμπιστοσύνης και της υπεραξίας που η ίδια μας προσφέρει. Η ανάπτυξη μας σε 23 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που έδειξε στα προϊόντα μας ο απλός αγρότης, ο έμπορος, ο εθνικός διανομέας. Θέλοντας να πούμε ένα ευχαριστώ στην κοινωνία της Μακεδονίας και Θράκης, από τις πρώτες περιοχές που μας εμπιστεύθηκαν, στηρίζουμε έμπρακτα την ομάδα κόσμημα της ευρύτερης περιοχής, η οποία εκπροσωπεί όχι μόνο την πόλη της Δράμας αλλά όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Όπως η «American Genetics» έτσι και ο ΚΑΟΔ είναι μια νέα, υγιής ομάδα, χτισμένη πάνω σε στέρεες βάσεις, με άσβεστη φιλοδοξία να ανεβαίνει πάντα ψηλότερα. Σας διαβεβαιώνω με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι η «American Genetics» αγαπάει και επενδύει στον ΚΑΟΔ και τη Δράμα, θέλουμε όμως και οι πολίτες, οι Δραμινοί να αγαπήσουν και να στηρίξουν τη μοναδική επαγγελματική ομάδα της πόλης. Εμείς καταβάλουμε ήδη κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου η Δράμα να γίνει μπασκετούπολη. Διαβεβαιώνω τους πάντες ότι με τη δική μας αρωγή ο American Genetics ΚΑΟΔ στο νέο πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο δυνατός, ακόμα πιο ανταγωνιστικός».

Κώστας Μέξας (προπονητής ΚΑΟΔ): «Είναι πολύ σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλες τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος το χορηγικό τους πρόγραμμα να έχει μια τόσο μεγάλη εταιρία. Αντιλαμβανόμαστε το ειδικό βάρος που αποκτά πλέον η φανέλα του ΚΑΟΔ, καθώς φέρνει το σήμα μιας μεγάλης εταιρίας. Πιστεύουμε ότι με την υποστήριξη της «American Genetics» θα μπορέσουμε σαν οργανισμός να κάνουμε το βήμα παραπάνω, κάτι το οποίο θέλει όλος ο κόσμος της Δράμας. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και μόνο ενωμένοι ο ΚΑΟΔ και η «American Genetics» θα πάμε μπροστά και θα πετύχουμε το στόχο μας».

Γιώργος Ορφανός (υπουργός Μακεδονίας - Θράκης): «Ως άνθρωπος που αγαπάει τον αθλητισμό μπορώ να πω ότι αισθάνομαι πολύ όμορφα που ο ΚΑΟΔ βήμα βήμα ανεβαίνει. Ως Μακεδόνας χειροκρότησα την περσινή εξαιρετική του εμφάνιση και την 6η θέση που πέτυχε. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί που τον διοικούν έχουν σχέδιο, υπομονή και κυρίως οργάνωση. Στη φετινή χρονιά προστίθεται η «American Genetics», επιτυχημένη στο χώρο της, και έρχεται να προσθέσεις τις δυνάμεις της σε αυτές που είχε ο ΚΑΟΔ. Αυτός ο συνδυασμός θα φέρει και θετικό αποτέλεσμα. Καμιά φορά δεν πρέπει να είμαστε και πολύ βιαστικοί. Ένα ενδεχομένως αρνητικό αποτέλεσμα δεν πρέπει να σταματήσει την πορεία που έχουμε χαράξει. Το βάθος του χρόνου θα δικαιώσει την προσπάθεια. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η προοπτική θα υιοθετηθεί και θα στηριχθεί από τους Δραμινούς».

Γιώργος Χαλβατζάκης (πρόεδρος ΕΣΑΚΕ): «Ο ΚΑΟΔ όλα αυτά τα χρόνια είναι υπόδειγμα λειτουργίας μιας ΚΑΕ. Έχω την τύχη να γνωρίζω τον κ. Ζουλιάμη εδώ και χρόνια, είναι εξαιρετικός επιχειρηματίας και άνθρωπος. Όταν έμαθα ότι θα συνεργαστεί η «American Genetics» με τον ΚΑΟΔ χάρηκα πάρα πολύ. Σήμερα (09/09) βλέπω ότι η American Genetics δεν είναι μόνο ο κ. Ζουλιάμης, αλλά άνθρωποι από όλον τον κόσμο και αυτό με κάνει ακόμα πιο χαρούμενο. Παρά την οικονομική κρίση στη χώρα το μπάσκετ έχει αρχίσει να ενισχύεται από εταιρίες όπως η «American Genetics», από την περασμένη χρονιά. Θα είναι από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών το επόμενο, έχοντας ήδη εκτιμήσεις για το ότι τα γήπεδα θα είναι γεμάτα. Ο ΚΑΟΔ θα κάνει ακόμα ένα βήμα ως προς την προσέλευση του κοινού, το μεγάλο κλειδί στην επιτυχία μιας ομάδας είναι ο κόσμος. Καλώ τον κόσμο της Δράμας να στηρίξει και να πλαισιώσει αυτή την προσπάθεια».



Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved