ΠΑΟΚ: Νέα δώρα για τους φιλάθλους

ΠΑΟΚ: Νέα δώρα για τους φιλάθλους

Τα ονόματα των τυχερών φιλάθλων, που κέρδισαν από μία υπογεγραμμένη φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς από την τελικό της Γενεύης, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Πολλές εκπλήξεις και δώρα περιμένουν τους φιλάθλους των Θεσσαλονικιών που θα αποφασίσουν να κλείσουν μόνιμη θέση στο κλειστό της Πυλαίας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι διοικούντες την ΚΑΕ ανακοίνωσαν σήμερα (27/08) άλλους τρεις τυχερούς, που κέρδισαν από μία συλλεκτική υπογεγραμμένη φανέλα από τον πρόεδρο, αλλά και νέα δώρα για όλους όσοι προμηθευτούν από εδώ και πέρα εισιτήριο διαρκείας.

Η ανακοίνωση: «Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται και έρχονται πλέον και τα πρώτα δώρα για όσους φιλάθλους του ΠΑΟΚ έχουν ήδη κλείσει τη θέση τους στο «Παλατάκι», αλλά και αυτούς που ετοιμάζονται να πάρουν τα διαρκείας τους και να ζήσουν μια συναρπαστική χρονιά στην Ελλάδα, αλλά και στο Eurocup. Ήδη έχουν διατεθεί περισσότερα από 800 εισιτήρια διαρκείας, οι πρώτοι 500 πήραν ως δώρο (και μπορούν ήδη να παραλαμβάνουν) ένα μαύρο t-shirt της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχουν δώρα και για τους επόμενους. Αρχικά, για τους επόμενους 300 φιλάθλους του ΠΑΟΚ που προμηθεύτηκαν ήδη τα διαρκείας τους, πραγματοποιήθηκε ανά 100 ηλεκτρονική κλήρωση, που ανέδειξε τρεις ακόμα τυχερούς, που κερδίζουν από μία υπογεγραμμένη φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς από την τελικό της Γενεύης. Οι νικητές είναι…

Από τα εισιτήρια 501-600: Σπανίδης Θεοχάρης
Από τα εισιτήρια 601-700: Καραχάλιος Κωνσταντίνος
Από τα εισιτήρια 701-800: Πολυβίου Μαρία

Οι κληρώσεις δώρων θα συνεχιστούν για κάθε εκατό (100) εισιτήρια διαρκείας που θα συμπληρώνονται. Με τη συμπλήρωση 900 εισιτηρίων διαρκείας, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ των 100 διαρκείας (801-900) και ο νικητής που θα προκύψει από ηλεκτρονική κλήρωση θα έχει τη δυνατότητα να συναντηθεί, να πάρει αυτόγραφο και να φωτογραφηθεί με τον παίκτη της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ που επιθυμεί. Επίσης, ένα μεγάλο δώρο-έκπληξη περιμένει και τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ που θα αγοράσει το 1.000ό εισιτήριο διαρκείας της φετινής περιόδου (είτε πρόκειται για αγορά από το «PAOK Sports Arena» είτε μέσω internet). Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και την Παρασκευή 29/08 τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται με τις προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 56 ευρώ για τις ανανεώσεις και από τα 64 ευρώ για νέους κατόχους. Το ωράριο λειτουργίας για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι και την Παρασκευή 29/08 είναι από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 7 το απόγευμα. Από τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου του 2014 η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί με τις κανονικές τιμές, που ξεκινούν από 80 ευρώ. Όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved