Παναθηναϊκός: Τρέχουν και δεν… φτάνουν (photos)

Παναθηναϊκός: Τρέχουν και δεν… φτάνουν (photos)

Τα «βασανιστήρια» συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για τον Παναθηναϊκό στο Καρπενήσι, με τον Νίκο Παππά να είναι ο μόνος που την γλιτώνει… προς το παρόν

Αν και το Καρπενήσι προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς για τους περισσότερους συμπατριώτες μας, για τους παίκτες του Παναθηναϊκού τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Πολύς κόσμος, μπορεί να ταξιδεύει μέχρι την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, από όλη την Ελλάδα, για να ξεφύγει από την καθημερινότητά του και να πάρει τις απαραίτητες… ανάσες του, οι «πράσινοι», όμως παιδεύονται πολύ στο βουνό του Καρπενησίου, λόγω του προγράμματος που έχει καταρτιστεί από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και τους συνεργάτες του.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός μπορεί να μην βρίσκεται επι ελληνικού εδάφους, αλλά είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Τζουσέπ Μπεροκάλ και τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, την στιγμή που ο Σάββας Αρώνης κρατάει την… μπαγκέτα των πρωινών προπονήσεων. Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα οι παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας έτρεξαν αρκετά χιλιόμετρα στο βουνό, με τον γυμναστή του Παναθηναϊκού να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια αλλά και την κατάσταση των παικτών του «τριφυλλιού».

Μέσα και ο Γιάνκοβιτς

Η αλήθεια είναι ότι οι προπονήσεις είναι ιδιαιτέρως κοπιαστικές και επίπονες, αλλά προς μεγάλη ικανοποίηση των Μανωλόπουλου, Μπεροκάλ και Αρώνη οι παίκτες ανταπεξέρχονται σε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό βαθμό. Μετά τα χιλιόμετρα στην.. φύση, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο ξενοδοχείο «Montana» στο οποίο και διαμένουν και για περίπου μία ώρα παρέμειναν στην αίθουσα με τα βάρη. Στα θετικά της ημέρας και η παρουσία του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» αν και αναμενόταν να φτάσει σήμερα το πρωί στο Καρπενήσι άλλαξε τα… σχέδιά του. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» αναχώρησε χθες για την βάση της αποστολής των πρωταθλητών και σήμερα το πρωί φόρεσε και πάλι τα πράσινα και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό για την νέα σεζόν.

Καλύτερα ο Παππάς

Μοναδικός απόντας και… τυχερός από την σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού είναι ο Νίκος Παππάς. Ο Έλληνας παίκτης του «τριφυλλιού» από χθες βρίσκεται… κλινήρης στο δωμάτιό του μιας και αντιμετωπίζει μια γαστρεντερική ίωση. Είναι χαρακτηριστικό πως χθες πέρασε την πόρτα της Κλινικής του Καρπενησίου όπου και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων. Σήμερα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να αισιοδοξούν πως ο Παππάς θα επιστρέψει άμεσα στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.

Η μέρα, όμως, σαφώς και δεν έχει τελειώσει για τους «πράσινους» οι οποίοι το απόγευμα θα… αφεθούν στα χέρια των Μπεροκάλ και Μανωλόπουλου οι οποίοι μετά το πρωινό κομμάτι της φυσικής κατάστασης θα επιδοθούν σε μαθήματα τακτικής στο παρκέ του κλειστού γηπέδου του «Montana».



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved