Παναθηναϊκός: Γεμάτοι όρεξη για δουλειά και διακρίσεις (video)

Παναθηναϊκός: Γεμάτοι όρεξη για δουλειά και διακρίσεις (video)

Όρεξη για σκληρή δουλειά έχουν οι νέοι παίκτες του Παναθηναϊκού που έδωσαν το παρών στην πρώτη συνάντηση της χρονιάς.

Οι «πράσινοι» αντιλαμβανόμενοι πλήρως το που βρίσκονται, έδωσαν υπόσχεση για σκληρή δουλειά στην προετοιμασία, προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη ενόψει των υποχρεώσεών της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με νέο αίμα και ελληνικό χρώμα, ο Παναθηναϊκός ξεκινά το χτίσιμο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία και οι υπόλοιποι παίκτες, με στόχο να δημιουργηθεί ένα σύνολο ανταγωνιστικό που θα διεκδικήσει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον, τόνισε αρχικά: «Είναι μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου. Ο Παναθηναϊκός από τις κορυφαίες ομάδες. Ήθελα πολύ να έρθω. Θέλουμε να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους μας στο τέλος της χρονιάς και γι' αυτό θα προπονηθούμε να βελτιωνόμαστε και να είμαστε έτοιμοι. Έχω παίξει στις μεγαλύτερες διοργανώσεις, έχω εμπειρίες από αυτό το επίπεδο. Η Ευρωλίγκα είναι κάτι διαφορετικό και τεράστια πρόκληση για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος. Η Αθήνα είναι φοβερή πόλη και η Ελλάδα καταπληκτική. Οι οπαδοί στηρίζουν με πάθος την ομάδα. Είναι πολύ καλή κατάσταση για μένα».

Ο Εστεμπάν Μπατίστα από την πλευρά του δεν έκρυψε τη χαρά του που είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. «Είναι τιμή για μένα που είμαι στον Παναθηναϊκό, που είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Είναι Φοβερό συναίσθημα να είμαι εδώ», ανέφερε αρχικά ο Ουρουγουανός, ενώ για το γεγονός ότι τον συγκρίνουν με τον Λάσμε, σημείωσε: «Δεν με ενδιαφέρει αν με συγκρίνουν με τον Λάσμε. Είμαστε διαφορετικοί παίκτες. Αυτό που με νοιάζει να κάνω ότι μου ζητά ο προπονητής μου και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε παιχνίδι».

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: «Είναι βαριά η φανέλα, μοναδικό το συναίσθημα που βρίσκομαι εδώ. Θέλουμε μα δουλέψουμε σκληρά για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε με την ομάδα. Ήρθα στον Παναθηναϊκό στην κατάλληλη ηλικία. Η διοίκηση είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσει και θα πάρει την πίεση από πάνω μας. Ο Παναθηναϊκός όμως ομάδα που παίρνει τίτλους κι εμείς θέλουμε να πετύχουμε. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, για να μας δίνει κουράγιο και δύναμη».

Για την παρουσία του Διαμαντίδη στην ομάδα είπε: Είναι σπουδαίο να είσαι συμπαίκτης με τον Διαμαντίδη. Δεν είναι στοιχείο που θα βοηθήσει μόνο εμένα, αλλά και όλη την ομάδα. Σίγουρα θα βγω καλύτερος».

Τέλος, ο Έι Τζέι Σλότερ, υπογράμμισε αρχικά για το τι να περιμένουν από αυτόν: «Είμαι ένας κόμπο γκαρντ αγωνίζομαι 1 κ 2, είμαι γρήγορος και σουτάρω καλά. Θα προσπαθήσω σκληρά στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός είναι ξ κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. έχει κατακτήσει έξι Ευρωλίγκες. Είναι μεγάλη τιμή και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Παναθηναϊκό. Είναι η καλύτερη ομάδα και θα δουλέψω σκληρά άμυνα και επίθεση για να πετύχουμε στόχους».

Για Διαμαντίδη, σχολίασε: «Είναι πολύ καλός παίκτης και θέλω πολύ να παίξω στο πλάι του».

Διαβάστε επίσης:Διαμαντίδης: «Τα νέα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν»

Διαβάστε επίσης:Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση (photos+videos)

Διαβάστε επίσης:Μπεροκάλ: «Τώρα θα μπουν οι βάσεις της νέας ομάδας»



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved