Μέξας: «Πήραμε παίκτες πρωταγωνιστές»

Μέξας: «Πήραμε παίκτες πρωταγωνιστές»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση της μεταγραφής των Ροντ Όντομ και Τερόν Τζόνσον στον ΚΑΟΔ έμεινε ο Κώστας Μέξας.

Ο 37χρονος προπονητής του ΚΑΟΔ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των Δραμινών, εξήγησε πώς κατέληξε σε αυτούς τους δύο παίκτες και τι μπορούν να κάνουν αμφότεροι στο παρκέ ώστε να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ. «Κατ’ αρχάς, αυτό που θέλω να πω και για τα δύο παιδιά είναι ότι προέρχονται από πολύ καλά πανεπιστημιακά προγράμματα, του Βάντερμπιλτ και του Περντιού. Είναι πανεπιστήμια που έχουν παράδοση στο μπάσκετ και παίζουν με συγκεκριμένο στιλ, στο οποίο έχει σημασία η πάσα. Παίζουν οργανωμένο μπάσκετ. Επίσης, και τα δύο παιδιά ήταν πρωταγωνιστές στις ομάδες τους, είχαν γεμάτες χρονιές και μετά την έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι πρόκειται και για καλούς χαρακτήρες», ανέφερε αρχικά, για να προσθέσει…

Για την προτίμησή του να εμπιστευτεί παίκτες από το κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ: «Αυτά είναι δεδομένα, αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή ήταν έτσι στο NCAA θα είναι και στην Ελλάδα το ίδιο. Θα πρέπει να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά να προσαρμοστούν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και να κατανοήσουν το παιχνίδι που παίζεται εδώ».

Για το Ροντ Όντομ: «Είναι στο στιλ παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε. Παίζει ως επί το πλείστον στη θέση «4», κυρίως παίζει με πρόσωπο στο καλάθι, έχει καλό μακρινό σουτ, είναι αρκετά καλός ριμπάουντερ και σε κάποιες περιπτώσεις φέτος αγωνίστηκε και στη θέση «3».

Για τον Τερόν Τζόνσον: «Είναι γκαρντ που παίζει με την μπάλα στα χέρια, μπορεί να δημιουργήσει από πικ εν ρολ, είναι καλός αμυντικός, ένα δυνατό παιδί. Μιλήσαμε με ανθρώπους και για το χαρακτήρα του και ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα μας και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος. Είναι βασικό αυτό το στοιχείο για όλες τις επιλογές μας».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved