Μαρκόπουλος: «Πολλή δουλειά και υπομονή»

Μαρκόπουλος: «Πολλή δουλειά και υπομονή»

Υπομονή θα πρέπει να δείξουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, μέχρι να αποδώσει τα αναμενόμενα η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με το Σούλη Μαρκόπουλο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει προχωρήσει ήδη σε τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις, τις οποίες ανέλυσε ο προπονητής του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του. Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχθηκε, επίσης, πως θα χρειαστεί πολλή δουλειά από όλους για να φθάσει η ομάδα του στο επιθυμητό σημείο και ζήτησε υπομονή από τον κόσμο. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τον Τζέικ Όντουμ: «Προέρχεται από καλό πανεπιστήμιο, αλλά και από διαφορετικό στιλ μπάσκετ. Ξέρουμε και ότι χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, αλλά και πώς θα το αντιμετωπίσουμε αυτό το θέμα. Νομίζω ότι το δείξαμε και πέρυσι. Πάντα και ανάλογα με τις καταστάσεις που αντιμετωπίζεις προσπαθείς για το καλύτερο δυνατό και με την επιλογή του Όντουμ πιστεύω ότι βρήκαμε ένα νέο παιδί που έρχεται από το κολέγιο με πολλή διάθεση για να παίξει μπάσκετ και να διακριθεί. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σαν ΠΑΟΚ τον παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό και πιστεύουμε ότι θα βγάλει πολλή ενέργεια στο γήπεδο. Παίζει για τους συμπαίκτες του και ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι διαφορετικός παίκτης από τον Κούπερ, είναι άλλο το δικό του στιλ παιχνιδιού, είναι πιο ψηλός και περισσότερο δυνατός και η προσπάθειά μας και σε αυτή την περίπτωση θα είναι να πάρουμε το καλύτερο δυνατό και από τον Όντουμ».

Για το Μαρκ Κάρτερ: «Είναι πολύ καλός παίκτης, γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Τον θέλαμε και πέρυσι, τελικά τον πήραμε στην ομάδα μας με ένα χρόνο διαφορά. Στην άμυνα μπορεί να μαρκάρει κάθε παίκτη κι αυτό δεν είναι μόνο θέμα ικανοτήτων, αλλά και διάθεσης, ενώ και στην επίθεση είναι πολύ αποτελεσματικός. Όταν θα τον βάλουμε στο παιχνίδι μας πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ».

Για τον Τζούλιαν Βον: «Η περσινή παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα σίγουρα θα τον βοηθήσει. Είναι πολύ δυνατός μέσα στη ρακέτα, έχει διάθεση να παίξει άμυνα και να μας βοηθήσει, αλλά πιστεύουμε ότι όταν τον βάλουμε στο δικό μας ρυθμό και στην επίθεση θα μπορέσει να βοηθήσει και επιθετικά».

Για τον Κώστα Κακαρούδη: «Είναι ένας Έλληνας παίκτης που έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ εύστοχος στα τρίποντα, ξέρουμε ότι έχει διάθεση να δουλέψει για να ακολουθήσει το δικό μας στιλ, που ταιριάζει με τον τρόπο που παίζει, γιατί είμαστε ομάδα που παίζει με τους ψηλούς, αλλά θέλουμε και ψηλούς που έχουν την ευχέρεια στο σουτ».

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ, συνολικά: «Ετοιμάζουμε νέα ομάδα κι αυτό σημαίνει ότι μας περιμένει όλους πολλή δουλειά, για να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε το νέο ΠΑΟΚ στο στιλ που θέλουμε. Περιμένουμε την ολοκλήρωση του ρόστερ σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να ξεκινήσουμε μετά αυτό που ξέρουμε να κάνουμε στο γήπεδο. Χρειάζεται πολλή δουλειά από εμάς και επιμονή. Χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο και εμπιστοσύνη. Όλοι μας θα καταβάλλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη».



Θύμα έκπληξης ο Ρούμπλεφ στο Masters της Ρώμης
Θύμα έκπληξης ο Ρούμπλεφ στο Masters της Ρώμης
Προολυμπιακό Τουρνουά: Η προεπιλογή της Νέας Ζηλανδίας για τα ματς στο ΣΕΦ
Προολυμπιακό Τουρνουά: Η προεπιλογή της Νέας Ζηλανδίας για τα ματς στο ΣΕΦ
Παναθηναϊκός: Δείπνο συσπείρωσης πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός: Δείπνο συσπείρωσης πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Νέα Φιλαδέλφεια: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για τον τελικό Conference League
Νέα Φιλαδέλφεια: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για τον τελικό Conference League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved