Μέξας: «Να μας δικαιώσει το αποτέλεσμα»

Μέξας: «Να μας δικαιώσει το αποτέλεσμα»

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για τον Κώστα Μέξα, ο οποίος ύστερα από τρία χρόνια στο τεχνικό επιτελείο ανέλαβε πρώτος προπονητής στον ΚΑΟΔ.

Ο 38άχρονος τεχνικός, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, εμφανίστηκε έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του δόθηκε από τους Δραμινούς, δικαιώνοντας όλους όσοι τον πίστεψαν. Μίλησε, επίσης, για τους στόχους του ΚΑΟΔ στο νέο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις του για την ενίσχυσή του. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την αναβάθμισή του σε πρώτο προπονητή στον ΚΑΟΔ: «Σίγουρα, αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Έπειτα από τρία χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα ως άμεσος συνεργάτης οι διοικούντες μού έδειξαν εμπιστοσύνη και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Ίσως είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου κι είχαν ωριμάσει αρκετά όλες οι συνθήκες για να γίνει αυτή η μετάβαση. Ελπίζω και θα δουλέψω σκληρά, ώστε το αποτέλεσμα να μας δικαιώσει όλους».

Για τους στόχους του ΚΑΟΔ: «Η περσινή χρονιά ήταν πάρα πολύ καλή. Είχαμε μια ομάδα που βρήκε πολύ γρήγορα χημεία, γιατί αποτελούταν από καλούς χαρακτήρες κι αυτό έβγαινε μέσα στο γήπεδο. Εκτός αυτού οι σχέσεις μεταξύ του προπονητικού τιμ και των παικτών ήταν άριστες και βοήθησαν σημαντικά στην πορεία της ομάδας. Όπως είναι φυσικό αυτή η καλή πορεία ανέβασε πολύ το κασέ των περισσότερων αθλητών, καθιστώντας δύσκολο για την ομάδα μας να κρατήσει τον κορμό των ξένων παικτών. Όσον αφορά στους Έλληνες, ελπίζω σε μεγάλο βαθμό να μείνουν, όμως στους ξένους είναι εξαιρετικά δύσκολο. Πρωταρχικός για εμάς στόχος είναι να βρούμε παιδιά που θα ταιριάζουν στο προφίλ και τη φιλοσοφία που έχει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και σε συνδυασμό με το χαρακτήρα τους να δέσουν γρήγορα. Από εκεί και πέρα, είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για συγκεκριμένους στόχους, καθώς τα ρόστερ των ομάδων και το δικό μας δεν έχουν διαμορφωθεί. Ο ουσιαστικός στόχος μας θα είναι κάθε ημέρα να βελτιωνόμαστε τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία θα βοηθιέται η ομάδα, αλλά και οι παίκτες ξεχωριστά».

Για το νέο ρόστερ του ΚΑΟΔ: «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν συμβόλαια με τους Σλαφτσάκη, Σπυριδωνίδη, Χρυσικόπουλο και τον μικρό, τον Κολοβή, που είναι ένας σημαντικός κορμός από τους Έλληνες που είχαμε πέρυσι. Επίσης, είμαστε σε συζητήσεις με τους Ζάρα και Μπένα για το μέλλον τους. Το σίγουρο είναι ότι θα επιδιώξουμε να φέρουμε ακόμα έναν Έλληνα, ο οποίος αν γίνεται θα θέλαμε να είναι νεαρής ηλικίας, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι αν βρούμε κάτι άλλο καλό δεν θα κινηθούμε να το αποκτήσουμε. Αναφορικά με τους ξένους έχουμε κλείσει το back up στον «άσο» που είναι ο κοινοτικός Βασόγεβιτς, ενώ είμαστε πολύ κοντά στον Αμερικανό που προορίζεται για βασικός. Στις υπόλοιπες θέσεις ο ένας ξένος θα αγωνίζεται στο «δύο» και τρεις στις θέσεις των ψηλών».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved