Μαριάνοβιτς: «Σπουδαίος χαρακτήρας και πολεμιστής!»

Μαριάνοβιτς: «Σπουδαίος χαρακτήρας και πολεμιστής!»

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς μιλάει αποκλειστικά στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» και αποθεώνει τον φίλο του ΝτεΜάρκους Νέλσον, χαρακτηρίζοντας πολύ καλή τη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό

Λίγα 24ωρα έχουν περάσει από τη στιγμή που ο ΝτεΜάρκους Νέλσον υπέγραψε στον Παναθηναϊκό και όσοι γνωρίζουν τον Αμερικανό γκαρντ μόνο καλά λόγια έχουν να πουν. Ένας εξ αυτών, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» για τον πρώην συμπαίκτη του στον Ερυθρό Αστέρα, τη στιγμή που απολαμβάνει τις διακοπές του στη χώρα μας.

Ο θηριώδης σέντερ που θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας, αποθέωσε τον φίλο του ΝτεΜάρκους, τονίζοντας πως αποτελεί πολύ καλή μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαριάνοβιτς πάντως, δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στους «πράσινους» υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του «τριφυλλιού» πάντα είναι υπολογίσιμη δύναμη στη Euroleague και βάζει υποψηφιότητα για τους κορυφαίους κάθε σεζόν.

«Είναι πολύ καλός μου φίλος και θα πω μόνο καλά λόγια για εκείνον… (γέλια). Μπορείς να πεις πολλά για τον Νέλσον», είπε αρχικά ο 26χρονος σέντερ και πρόσθεσε: «Κατά την προσωπική μου άποψη είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό διότι δεν μιλάμε μόνο για έναν καλό παίκτη αλλά και έναν εξαιρετικό χαρακτήρα». Στη συνέχεια ο Μαριάνοβιτς επικεντρώθηκε στ’ αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Νέλσον καθώς τόνισε: «Είναι ένας παίκτης ο οποίος δεν θα παίξει καλά μόνο σε ένα, δύο παιχνίδια και μετά θα εξαφανιστεί. Έχει διάρκεια και τα δίνει όλα σε κάθε ματς. Μπορεί να μην φημίζεται για το καλό του σουτ αλλά μπορεί να απειλήσει και να εκτελέσει εξαιρετικά στον αιφνιδιασμό. Επίσης είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας κι έχει την ικανότητα να παίρνει πάνω του συνεχόμενες επιθέσεις και σημαντικές αποφάσεις μέσα στο παιχνίδι. Είτε εκτελώντας είτε μοιράζοντας τη μπάλα στους συμπαίκτες του. Φυσικά δυνατό του σημείο είναι η άμυνα και σίγουρα θα περνούν δύσκολα οι αντίπαλοί του γι’ ακόμα μία σεζόν. Είναι ένας πολεμιστής πάνω στο παρκέ και θέλει πάντα να κερδίζει».

Όσο για τον χαρακτήρα του, ο σέντερ του Ερυθρού Αστέρα ήταν ξεκάθαρος: «Είναι σπουδαίο παιδί, πολύ καλός άνθρωπος και αυτό στο δείχνει από την αρχή που θα τον γνωρίσεις. Το αποδεικνύει εμπράκτως και μέσα στην ομάδα, οπότε θα προσαρμοστεί σύντομα» «Πάντα δυνατός ο Παναθηναϊκός» Ο Μαριάνοβιτς γνωρίζει καλά τον Παναθηναϊκό τον οποίο αντιμετώπισε πέρσι στην πρώτη φάση της Euroleague και τόνισε πως οι «πράσινοι» έχουν τα στοιχεία για να πρωταγωνιστούν. «Ο Παναθηναϊκός διαθέτει έναν σπουδαίο προπονητή, τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από τη Εuroleague. Παράλληλα εξακολουθεί να έχει σπουδαίους παίκτες στο ρόστερ του και κόσμο που τον στηρίζει συνεχώς. Με αυτά τα στοιχεία πάντα ο Παναθηναϊκός είναι μια υπολογίσιμη δύναμη και γιατί όχι να μη βρεθεί στο Final 4», είπε ο έμπειρος σέντερ ενώ για τον Ερυθρό Αστέρα, υποστήριξε:

«Η ομάδα ακόμα είναι στο «χτίσιμο». Χρειαζόμαστε ενίσχυση όπως κάθε ομάδα, ώστε να είμαστε καλύτεροι την ερχόμενη σεζόν. Έχουμε την εμπειρία από πέρσι αλλά η Euroleague έχει καλές ομάδες και θα στηριχθούμε στην ομαδική δουλειά με στόχο να πετύχουμε κάτι καλό».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved