Αργυρόπουλος: «Καλές προσθήκες ο Απόλλωνας Πατρών»

Αργυρόπουλος: «Καλές προσθήκες ο Απόλλωνας Πατρών»

Την έναρξη της συνεργασίας τους με γνωστό κατάστημα ρούχων της πόλης ανακοίνωσαν οι διοικούντες τον Απόλλωνα Πατρών.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Καραπάνος, μαζί με τον αντιπρόεδρο Άγγελο Κάνιστρα, το δεύτερο αντιπρόεδρο Σωτήρη Χαλκιόπουλο, το γενικό αρχηγό Βασίλη Λιανό, την Ευαγγελία Νιάρου από τις δημόσιες σχέσεις και τον αρχηγό των «μελανολεύκων» Νίκο Αργυρόπουλο παραχώρησαν χθες (21/07) συνέντευξη Τύπου, στην οποία μεταξύ άλλων παρουσίασαν την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας τους με την επιχείρηση «Simeonidou Mens Dressing Spot» (Ρήγα Φεραίου 48-50). Ο Κώστας Καραπάνος ευχαρίστησε την εκπρόσωπο του χορηγού Ελένη Συμεωνίδου για τη συνεργασία, η οποία προβλέπει μεταξύ άλλων την ένδυση του τεχνικού επιτελείου του Απόλλωνα Πατρών στα επίσημα παιχνίδια της Basket League ΟΠΑΠ. «Σαν χορηγός προσπαθώ να βοηθήσω τον Απόλλωνα, ώστε να έχουμε ομοιογένεια και ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μας», τόνισε από την πλευρά της η Ελένη Συμεωνίδου.

«Ο πάγκος του Απόλλωνα, σε συνεργασία με την κυρία Συμεωνίδου, μπορεί να γίνει ο πιο στιλάτος στην Α1. Πρόκειται για σοβαρή κοπέλα, έμπειρη στη δουλειά της και θεωρώ ότι η συνεργασία με τον Απόλλωνα, η οποία είναι σε επαγγελματικά πρότυπα, θα αποδώσει καρπούς», σχολίασε ο Νίκος Αργυρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνέχεια στη διαμονή τους στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους: «Είμαι εδώ για πέμπτη χρονιά. Η προετοιμασία στο Καρπενήσι με τα φιλικά παιχνίδια είναι η πρώτη φορά που γίνονται. Αυτό δείχνει τη σοβαρότητα που υπάρχει από τους ανθρώπους του συλλόγου. Δέκα χρόνια πριν, όταν αγωνιζόμουν στον Ολυμπιακό, πήγαμε για προετοιμασία στο ξενοδοχείο «Avaris» γιατί είναι ίσως το καλύτερο στην περιοχή. Οι ομάδες που θα παίξει φιλικά ο Απόλλωνας είναι πολύ μεγάλες κι αυτό είναι σημαντικό. Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλές προσθήκες σε Έλληνες και ξένους παίκτες. Ο Νίκος Βετούλας έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλός και σε αυτό. Αν είμαστε υγιείς και έχουμε λίγο την τύχη στο πλευρό μας, με σταθερά βήματα θα βρεθούμε πιο πάνω τη νέα χρονιά».

Δηλώσεις έκανε και ο Σωτήρης Χαλκιόπουλος, αναφορικά με τα προνόμια που θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας του Απόλλωνα Πατρών: «Κάνουμε μια νέα προσπάθεια, στην οποία θέλουμε τη συμπαράσταση όλων των Πατρινών. Δίνουμε μεγάλη έμφαση και στις λεγόμενες κοινωνικές κατηγορίες, σε ανέργους και φοιτητές. Παράλληλα, θα λειτουργήσει σε πιο επαγγελματικά επίπεδα και η μπουτίκ του συλλόγου. Επίσης, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης θα ανταμείβει όλους τους κατόχους με εκπτωτικά πακέτα, ενώ θα υπάρχει ειδική επιβράβευση για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που θα έχουν συνεχή παρουσία στα παιχνίδια του Απόλλωνα».



Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved