«Καθάρισε» ο Ίκαρος

«Καθάρισε» ο Ίκαρος

Μία σπουδαία νίκη – παραμονή πέτυχε ο Ίκαρος Καλλιθέας που επικράτησε με 75-67 της Καβάλας, παρά τη διαφορά 10 πόντων που είχαν πάρει οι φιλοξενούμενοι.

Κορυφαίος παίκτης για τους νικητές ήταν ο Ντιόν Τόμπσον ο οποίος τελείωσε το ματς με 19 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Κράσιτς και ΜακΙντος.

Η Καβάλα μπήκε με φόρα και με ηγέτες τους ΜακΙντος και Γιόροβιτς κατάφερε να βρει λύσεις επιθετικά και να διαλύσει κάθε αμυντικό σύστημα που είχε σχεδιάσει ο Άρης Λυκογιάννης. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλύτερα στην άμυνα και το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 22-17 υπέρ της Καβάλας. Μάλιστα η διαφορά μεγάλωσε στη συνέχεια, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη δεν κατέβασε ταχύτητα. Έτσι το πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε με την Καβάλα να προηγείται με 45-35 και τον Μπράνκο Γιόροβιτς να κάνει εξαιρετικό ματς.

Η τρίτη περίοδος άνηκε μόνο στον Ίκαρο Καλλιθέας που με ένα σερί 22-8 κατάφερε να πάρει τα ινία του αγώνα και να προηγηθεί στο σκορ. Οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και με ηγέτη τον Λανς Χάρις βρήκαν ρυθμό τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Έτσι το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 57-53 υπέρ του Ίκαρου. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι στην τελευταία περίοδο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τρόπο ώστε να πάρουν το πάνω χέρι. Ο Ίκαρος κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει στο τέλος τη νίκη με 75-67.

Δεκάλεπτα: 17-22, 35-45, 57-53, 75-67.
Ίκαρος (Λυκογιάννης): Χάρις 13 (1), Αγαδάκος 4, Φαλέκας, Καράμπουλας 4, Πολυτάρχου 3 (1), Τόμπσον 19, Καλαμπόκης 12 (2), Τζιγκάνοβιτς 2, ΜακΑλάρνι 8 (2), Κερασοβιτης, Πετροδημόπουλος 4, Κράσιτς 6 (2).
Καβάλα (Πρίφτης): ΜακΙντος 15 (3), Παλάσιο 8, Κοστόβ 5 (1), Στεφανίδης, Σίμονς 10, Γεωργάκης, Γιόροβιτς 23 (3), Καραποστόλου 2, Αγγελόπουλος 4.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved