Δ. Γιαννακόπουλος: «Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε καλύτερο τον Παναθηναϊκό»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε καλύτερο τον Παναθηναϊκό»

Στο δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα για την κατάκτηση του νταμπλ, ο Δ. Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός θα έχει και… συνέχεια, κοιτάζοντας ψηλότερα στο μέλλον.

Σε ένα ευχάριστο και άκρως Παναθηναϊκό βράδυ, όλη η οικογένεια του εξάστερου γιόρτασε την κατάκτηση του νταμπλ. Σε γνωστό εστιατόριο των Βορείων Προαστίων βρέθηκαν όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, διοίκηση, προπονητές, παίκτες και οι οικογένειές τους, έτσι ώστε να ευχαριστηθούν σε οικογενειακό και καταπράσινο κλίμα την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου Ελλάδας. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα στο «τριφύλλι».

Ο Δ. Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός θα έχει και συνέχεια και άπαντες στην «πράσινη» ΚΑΕ έχουν ήδη αρχίσει τις ετοιμασίες για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, με γνώμονα το πώς θα είναι η ομάδα ακόμα καλύτερη και πως θα φτάσει σε περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Αναλυτικά η δήλωση του Δ. Γιαννακόπουλου:

«Πανηγυρίσαμε το πρωτάθλημα εχθές και σήμερα έχει έρθει όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού, 170 άτομα, οι άνθρωποι της ομάδας, οι άνθρωποι των γραφείων, οι αθλητές με τις οικογένειές τους, η διοίκηση για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε κάτι που καταφέραμε να πετύχουμε όλοι μαζί.

Εμείς δεν χαλαρώνουμε ποτέ, πλέον πρέπει να μπούμε σε διαδικασία να διορθώσουμε ότι πήγε λάθος φέτος, να δούμε πως θα μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη ομάδα του χρόνου κι ελπίζω πως θα μείνουν κάποιες μέρες ξεκούρασης.

Δεν είμαι έτοιμος ακόμα να μιλήσω για το αύριο της ομάδας, δεν είναι ότι δεν θέλω, απλά ακόμα δεν μπορώ. Τις επόμενες ημέρες θα κάτσουμε όλοι μαζί να συζητήσουμε και με τον Φραγκίσκο και με τους υπόλοιπους της διοίκησης, για να δούμε πως θα προχωρήσουμε τη νέα σεζόν.

Είμαστε όλοι εδώ, η οικογένεια του Παναθηναϊκού για να γιορτάσουμε αυτή τη την επιτυχία. Δεν είναι μόνο οι 15 τίτλοι που έχουμε κερδίσει τα τελευταία 17 χρόνια. Πριν δυο χρόνια όλοι μας είχαν τελειωμένους, εγώ βλέπω ότι υπάρχει και συνέχεια. Δυο χρόνια τώρα ότι τίτλοι υπήρχαν στην Ελλάδα τους πήραμε. Δυστυχώς στην Ευρώπη δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο που είναι το Final-4, και αυτό είναι κάτι που θα το κοιτάξουμε να βρούμε τις λύσεις για να το διορθώσουμε και να μπορέσουμε τις επόμενες χρονιές να είμαστε στο Final-4».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved