Ολυμπιακός: Δεν πάνε Μουντομπάσκετ Σπανούλης και Περπέρογλου

Ολυμπιακός: Δεν πάνε Μουντομπάσκετ Σπανούλης και Περπέρογλου

Απόντες από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας θα είναι οι Βασίλης Σπανούλης και Στράτος Περπέρογλου.

Οι δύο διεθνείς άσοι του Ολυμπιακού, μία μέρα μετά την ολοκλήρωση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων» με την ήττα στον 5ο τελικό της Basket League ΟΠΑΠ από τον Παναθηναϊκό, το βράδυ της Τετάρτης (4/6) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, αποφάσισαν να μην ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» στις «μάχες» που θα δώσει στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Αμφότεροι επικαλούνται λόγους ξεκούρασης, μια και ο αρχηγός των Πειραιωτών υποφέρει από ενοχλήσεις στο γόνατο και θέλει να μείνει μακριά από αγωνιστικές υποχρεώσεις για ένα σημαντικό διάστημα, ενώ ο διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό από μία θλάση μέσα στην σεζόν, ενώ μεγάλη είναι και η κόπωση.

Βέβαια, δεν αποκλείεται η απόφαση των δύο παικτών να λήφθηκε με βάσει την… κόντρα της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την Ομοσπονδία και τον πρόεδρο, Γιώργο Βασιλακόπουλο, με τους «ερυθρόλευκους» να απειλούν δια στόματος ιδιοκτητών τους Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου πως ουδείς παίκτης των Πειραιωτών δεν θα δώσει το «παρών» σε αγώνες των εθνικών ομάδων.

Η αρχή έγινε λίγες ημέρες πριν με την απουσία τριών παικτών των «ερυθρόλευκων» από το προσκλητήριο για την προετοιμασία της Εθνικής Νέων για το Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί στην Κρήτη (8-20/7).

Ο Ολυμπιακός έκανε την απειλή του πράξη κι απαγόρευσε σε τρεις μπασκετμπολίστες του να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Ανδρέας Χριστοδούλου και Δημήτρης Αγραβάνης αν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Εθνικής Νέων Κώστας Μίσσας τους είχε καλέσει .

Και τη σκυτάλη των… αντιποίνων κατά των ομάδων με το ελληνικό εθνόσημο που προανήγγειλαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι μεταφέρεται στην «μεγάλη» Εθνική με τον Ολυμπιακό να δείχνει πως δεν έχει πρόθεση να αφήσει κανέναν παίκτη του να αγωνιστεί με τη «γαλανόλευκη».



Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved