«Μας αδικεί η θέση μας»

«Μας αδικεί η θέση μας»

Η φετινή πορεία του Πανελληνίου σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας, όπως παραδέχθηκε ο Δημήτρης Κομποδιέτας.

Το συγκρότημα του Θανάση Σκουρτόπουλου έκανε το πλέον αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία παίρνοντας σπουδαίο «διπλό» στα Ιλίσια, με τον 26άχρονο γκαρντ να παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης αναφέρθηκε τόσο στη νίκη επί του Ηλυσιακού όσο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, τους στόχους της ομάδας του, αλλά και τις προσωπικές φιλοδοξίες του.

-Την Κυριακή πετύχατε μία από τις σημαντικότερες νίκες σας στο πρωτάθλημα στην έδρα του Ηλυσιακού. Ποιο ήταν το κλειδί της επιτυχίας σας;
«Ήταν δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε από την αρχή, ξέραμε πως ο Ηλυσιακός ήταν αποφασισμένος να κερδίσει, το ίδιο όμως ίσχυε και για εμάς. Το πάθος που δείξαμε ήταν καταλυτικό. Γιατί ένα ντέρμπι κρίνεται στις λεπτομέρειες και στο πάθος, φυσικά χρειαζόμασταν και λίγη τύχη και έτσι καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι».

-Πιστεύεις πως η σωτηρία είναι πλέον εξασφαλισμένη για τον Πανελλήνιο;
«Μαθηματικά θέλουμε ακόμη μία νίκη. Έχουμε δύο εντός έδρας ακόμη παιχνίδια, με το Περιστέρι και την Καβάλα. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω πως κατά μεγάλο ποσοστό, όχι 100%, τα έχουμε καταφέρει. Επίσης, αν είχαμε κερδίσει τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και μια θέση στα πλέι οφ, αλλά χάσαμε την ευκαιρία. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είμαστε σοβαροί ή καλοί και δεν κρύβω ότι θεωρώ πως μας αδικεί η βαθμολογική θέση μας».

-Ακολουθεί το Περιστέρι, τι πρέπει να προσέξετε για να φτάσετε στη νίκη;
«Το Περιστέρι διαθέτει μια σκληρή ομάδα με έμπειρους παίκτες και πολύ καλό προπονητή, ενώ κυνηγάει όλα τα ματς είτε εντός είτε εκτός έδρας παρά τα προβλήματά του. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα. Έτσι θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε».

-Την Κυριακή 27/03 ήσουν από τους ακρογωνιαίους λίθους για την ομάδα σου. Νιώθεις δικαιωμένος;
«Δεν το έχω σκεφτεί έτσι, ο προπονητής μου ζήτησε να μπω και μπήκα στον αγώνα. Ήμουν ο εαυτός μου, ξέρω αν μπορώ ή όχι να βοηθήσω. Ένα παιχνίδι δεν σε χαρακτηρίζει ως παίκτη ή σε δικαιώνει για κάτι που έχεις αγωνιστεί και έχεις δουλέψει τόσο καιρό».

-Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;
«Οι φιλοδοξίες για κάθε αθλητή είναι πάντα ιδιαίτερα υψηλές ίσως και περισσότερο από αυτά που μπορεί να αντεπεξέλθει στην πραγματικότητα. Αλλά χωρίς φιλοδοξίες δεν μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα. Εγώ είμαι προσγειωμένος ως άνθρωπος και απλώς θέλω να καθιερωθώ στην Α1. Πλέον, μου δίνεται η δυνατότητα με τον προπονητή μου, που μου δίνει την ευκαιρία να παίξω. Βέβαια, τα προηγούμενα δύο χρόνια δούλεψα πολύ και έμαθα πάρα πολλά από τον προπονητή μου, τον Ηλία Ζούρο, που τον ευχαριστώ, για αυτό και τώρα ήρθε η ώρα να τα βγάλω και στο παρκέ».



Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved