«Περήφανος που είμαι αρχηγός»

«Περήφανος που είμαι αρχηγός»

Ο  Μιχάλης Γιαννακίδης μίλησε για το πώς αισθάνεται που η ομάδα του βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά και την πορεία της υγείας του μετά τον τραυματισμό του…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός του «Δικέφαλου» μιλώντας στον ραδιοφωνικό «Sport 103 FM»:

Για το διάστημα της απουσίας του μετά τον τραυματισμό του: «Αυτό που έχω να κάνω είναι να συνεχίσω τις θεραπείες μου, για να μπορέσω να γυρίσω υγιής όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα απουσιάσω περίπου δύο με τρεις εβδομάδες».

Για τον τραυματισμό του και το πώς προέκυψε:

«Είχα ενοχλήσεις και πριν από τον αγώνα με τον Πανελλήνιο στη μέση μου και για να παίξω έκανα θεραπείες και ένεση. Την περασμένη εβδομάδα έκανα πάλι θεραπείες και για τον αγώνα με το Μαρούσι όπου έκανα και ένεση αλλά σε μια απότομη κίνηση έμεινα εκεί».

Για το πώς αντιμετωπίζει την επιστροφή μετά τον τραυματισμό του:

«Έχουμε ανεβάσει ρυθμούς μαζί με τον Δημήτρη και αυτό που προέχει είναι να είμαι πρώτα υγιής. Με το Περιστέρι (24η αγωνιστική) είναι λίγο δύσκολο, αλλά ευελπιστώ ότι θα είμαι παρών στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου (25η αγωνιστική)».

Για το πώς αισθάνεται ως αρχηγός του ΠΑΟΚ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να απολαμβάνει τη μοναξιά στην 3η θέση της βαθμολογίας:

«Είμαι περήφανος που είμαι αρχηγός του ΠΑΟΚ και είναι μεγάλη μου τιμή. Μάλιστα αυτό που έγινε με τον κόσμο την Κυριακή (27/03) στο παιχνίδι με το Μαρούσι είναι απίστευτο και είχε καιρό να συμβεί στα τρία χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ.

Ο κόσμος, πλέον, έχει κατανοήσει την προσπάθεια, μας έχει αγαπήσει και πιστεύω ότι πλέον θα το δείξει στο γήπεδο με την παρουσία του στα παιχνίδια. Για αυτό και θέλουμε να έρθει και το Σάββατο στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό (02/04) σε ένα παιχνίδι εξίσου δύσκολο παρά το ότι ο αντίπαλός μας είναι προτελευταίος στη βαθμολογία. Με τον κόσμο κοντά μας όμως πιστεύω ότι είμαστε από τις πιο δύσκολες έδρες. Αν και είμαι απών από τις προπονήσεις, ο κόουτς θα ετοιμάσει καλά την ομάδα για να φθάσει στη νίκη».

Για το ότι δεν καλύφθηκε η διαφορά στο παιχνίδι με το Μαρούσι:

«Ίσως να μη μας κοστίσει και τόσο πολύ. Αυτό μας κάνει να κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια που απομένουνε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου ώστε να είμαστε μόνοι μας στην 3η θέση και να μην ισοβαθμούμε με καμία ομάδα».

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ τη στιγμή αυτή στην 3η θέση παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχουνε υπάρξει και την παρουσία του Σούλη Μαρκόπουλο στον πάγκο:

«Δουλεύουμε όλοι μαζί και έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή που είναι νικητής και μας το έχει μεταφέρει από την πρώτη μέρα.
Θέλει να νικάει πάντα. Είναι κάτι που μας το έχει μεταφέρει αυτό και το βγάζουμε στο γήπεδο, όπως φάνηκε και πρόσφατα με τον Πανελλήνιο που γυρίσαμε ένα ακόμη το παιχνίδι. Μας έχει βάλει στο τριπάκι ότι δεν παρατάμε τίποτα μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι».

Για το αν αποτελεί πρόκληση η κατάκτηση της 3ης θέσης που θα οδηγήσει στη συμμετοχή στα προκριματικά της Ευρωλίγκας:

«Σίγουρα η εξασφάλιση της συμμετοχής μας στα προκριματικά της Ευρωλίγκας στην νέα περίοδο έχει μπει στο μυαλό όλων μας. Είναι κάτι που θέλουμε και για αυτό και θέλουμε να πάμε με πλεονέκτημα έδρας στα play off που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά».



Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved