ΠΑΟΚ-Ίκαρος Χαλκίδας: Το… τρίτο ημίχρονο

ΠΑΟΚ-Ίκαρος Χαλκίδας: Το… τρίτο ημίχρονο

Η στιγμή της αλήθειας έφθασε για τον ΠΑΟΚ, που θα πάρει μέρος στα φετινά πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ έχοντας πλεονέκτημα έδρας.

Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν τον Ίκαρο Χαλκίδας στο κλειστό της Πυλαίας, στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Α1, και θα παίξουν τώρα με την Κηφισιά. «Θέλαμε τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους και γιατί μας πείραξε η ήττα από τον Ηλυσιακό», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής τους, Σούλης Μαρκόπουλος, που πρόσθεσε: «Πετύχαμε το στόχο μας να είμαστε σε πλεονεκτική θέση στα πλέι οφ. Τώρα, ήρθε η στιγμή της αλήθειας, πρέπει να κρατήσουμε την έδρας μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Η Κηφισιά είναι δύσκολη και έμπειρη ομάδα. Έχει τέσσερις πολύ έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει σε ευρωπαϊκές ομάδες και ξέρουν τι θα πει πλέι οφ. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι εμείς. Έχει προσθέσει δύο νέους παίκτες κι αυτό είναι πρόβλημα, πρέπει να δούμε πώς συμπεριφέρεται με αυτούς τους παίκτες ο αντίπαλος. Είναι δύσκολο, επίσης, το ότι θα παίξουμε τρεις αγώνες μέσα σε έξι ημέρες».

Το λόγο από τους παίκτες του ΠΑΟΚ πήρε ο Ντι Τζέι Κούπερ: «Ήταν μια καλή νίκη για εμάς. Δεν παίξαμε καλά την περασμένη εβδομάδα και ήταν σημαντικό να κάνουμε καλό παιχνίδι. Τώρα, πρέπει να επικεντρωθούμε στα πλέι οφ. Εάνν παίξουμε όπως στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε και δεν θα έχουμε πρόβλημα να περάσουμε στον επόμενο γύρο». Καλούμενος να σχολιάσει το γεγονός πως είναι πλέον ο κορυφαίος πασέρ στην ιστορία των Θεσσαλονικιών, συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν. Ήθελα κι εγώ να βοηθήσω την ομάδα. Είναι σημαντικό το ρεκόρ, γιατί πέρασαν σημαντικοί παίκτες από τον ΠΑΟΚ. Δεν σκεφτόμουν σήμερα (03/05) το ρεκόρ, για να το πετύχαινα θα έπρεπε να πετύχουν καλάθια και οι συμπαίκτες μου, κάτι που έκαναν».

Ο Θανάσης Γιαπλές, μιλώντας από την πλευρά των ηττημένων, σχολίασε: «Μπράβο στον ΠΑΟΚ που είναι στην τετράδα για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Θέλω να πω για εμάς πως μάλλον έγινε το δίκαιο όσον αφορά στην ομάδα μου. Δίκαια χάνουμε την κατηγορία στο αγωνιστικό κομμάτι. Δυστυχώς, ο κόσμος μάς αγκάλιασε κι αυτό είναι το κρίμα. Δεν προετοιμαστήκαμε καλά λόγω προβλημάτων, αλλά τα παιδιά προσπάθησαν και μπράβο τους. Θα δούμε τι θα γίνει για το μέλλον, θα δούμε τι θα αποφασίσει η διοίκηση, που είναι είτε στην Αθήνα είτε στη Χαλκίδα. Δεν ξέρουμε για αυτό. «Εάν μια ομάδα δεν είναι οργανωμένη, αυτό είναι πρόβλημα. Το διοικητικό είναι εντελώς ακαθόριστο στην ομάδα. Είναι περίεργα τα πράγματα, έτσι δεν πας πουθενά».

Δηλώσεις, εκ μέρους των παικτών του Ίκαρου Χαλκίδας, έκανε και ο Άντονι Ρόμπερτσον: «Είναι μια δύσκολη ήττα. Πιστεύαμε πως μπορούμε να χτυπήσουμε το ματς, όμως ο ΠΑΟΚ πήρε άνετα τη νίκη. Συγχαρητήρια».



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved