Μέξας: «Υπήρχε ενέργεια, όχι και μυαλό»

Μέξας: «Υπήρχε ενέργεια, όχι και μυαλό»

Μεγάλη καρδιά έδειξαν οι παίκτες του ΚΑΟΔ στον εκτός έδρας αγώνα τους με τα Τρίκαλα BC, σύμφωνα με τον Κώστα Μέξα.

Οι Δραμινοί πέρασαν νικηφόρα από το Δημοτικό Κλειστό Κατσιμήδου, με τον άμεσο συνεργάτη του Νέναντ Μάρκοβιτς στην τεχνική ηγεσία τους να αναφέρει σχετικά: «Ήταν λίγο περίεργο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πολλά λάθη εκατέρωθεν και δύο ομάδες που θεωρητικά ξέχασαν την άμυνα, υπήρχε ενέργεια, αλλά δεν υπήρχε μυαλό σε μεγάλο μέρος του αγώνα. Εμείς ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν εύστοχοι, γυρίσαμε την μπάλα, βρήκαμε λύσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα φάνηκαν σίγουρα πιο δυνατά, δεν αντιδράσαμε πολύ καλά εμείς, θεωρώ πως και κάποια σφυρίγματα επηρέασαν το μυαλό μας. Στο τέλος τα παιδιά έδειξαν μεγάλη καρδιά, καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, κάτι πολύ δύσκολο έτσι όπως γύρισε το ματς και τα Τρίκαλα ήταν πολύ κοντά στο σκορ. Πιστεύω πως αντέδρασαν σωστά οι παίκτες, για να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι που μας έφερε στην έκτη θέση».

Εν συνεχεία, ο Κώστας Μέξας δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του στους Θεσσαλούς για τη σωτηρία τους: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Κώστα (Φλεβαράκη), το προπονητικό τιμ των Τρικάλων, τους παίκτες και γενικότερα την ομάδα για την πολύ καλή πορεία που έκαναν φέτος. Ξεκίνησε δύσκολα, αν και πιστεύω ότι κατέληξε πολύ καλά για αυτούς. Στο τέλος χαλάρωσαν λίγο και είναι λογικό. Έχουμε περάσει κι εμείς αυτή τη φάση την πρώτη χρονιά στην Α1, μόλις σωθήκαμε οι παίκτες μας χαλάρωσαν. Όσον αφορά στη δική μας ομάδα, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία μας όλη την χρονιά, που κατέληξε με αυτή την έκτη θέση που είναι η καλύτερη στην ιστορία της ομάδας και νομίζω ότι είναι θέση που αξίζαμε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες».

Από την πλευρά των παικτών του ΚΑΟΔ μίλησε ο Νίκολα Μάρκοβιτς: «Πρώτα από όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, το επιτελείο, τους φιλάθλους και σε όλους όσοι είναι κοντά στην ομάδα. Καταφέραμε το σκοπό μας που ήταν η είσοδος στα πλέι οφ και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Πανιώνιο και να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Σχετικά με το σημερινό (03/05), ίσως είναι καλύτερα κάποιες φορές να κερδίζεις κατ’ αυτόν τον τρόπο. Νομίζω ότι υπήρξαν στιγμές που παίξαμε πολύ καλά, αλλά στο τέλος η νίκη είναι που μετράει».



Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved