Άρης: Εκδήλωση ζωής

Άρης: Εκδήλωση ζωής

Εν ενεργεία και παλαίμαχοι παίκτες θα δώσουν το παρών στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΑΕ Άρης, σε συνεργασία με την Ελληνική Αιματολογική Εταιρία.

Οι Θεσσαλονικείς, μαζί με τους παλαίμαχους τους και την Τράπεζα Πειραιώς, θα διοργανώνουν αύριο (12/04, 12.00) στα Λαδάδικα εκδήλωση με τίτλο «Αντίπαλοι στο γήπεδο, μαζί στη ζωή». Σκοπός τους είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία των εθελοντών δοτών μυελού των οστών και βλαστοκυττάρων στην αντιμετώπιση της λευχαιμίας. Θα ακολουθήσει, της ενημερωτικής επιστημονικής ημερίδας, εθελοντική αιμοδοσία.

Η ανακοίνωση: «Η Άρης ΚΑΕ σε συνεργασία με τους Παλαίμαχους Καλαθοσφαιριστές Άρη Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Αιματολογική Εταιρία διοργανώνει το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 και ώρα 12.00 εκδήλωση για τη σημασία των εθελοντών δοτών μυελού των οστών και βλαστοκυττάρων στην αντιμετώπιση της λευχαιμίας. Στην εκδήλωση θα αναλυθεί επιστημονικά ο τρόπος επιλογής των δοτών μυελού των οστών και βλαστοκυττάρων. Έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές, αλλά και εν ενεργεία καλαθοσφαιριστές του Άρη, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή, της ΧΑΝΘ από τη Θεσσαλονίκη και του ΚΑΟΔ, των Τρικάλων και του Πιερικού Αρχέλαου από την περιφέρεια.

Συγκεκριμένα, θα δώσουν το «παρών» μεταξύ άλλων, οι Χ. Παπαγεωργίου, Β. Αλεξανδρής, Δ. Ανανιάδης, Β. Λυπηρίδης και άλλοι από τους παλαιμάχους και οι παρακάτω «αποστολές» των ομάδων σε αλφαβητική σειρά: Άρης: Αντώνης Ασημακόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος, Θέμης Τσακαλέρης, Κώστας Μήτογλου, Στέλιος Πουλιανίτης, Παρασκευάς Μουρατίδης, Σάββας Καμπερίδης, Ιωσήφ Γαβριηλίδης, Ηρακλής: Αλέξανδρος Μήτσιαλος, Απόστολος Αποστολίδης, Γιώργος Κυρούδης, ΚΑΟΔ: Σταμάτης Μπένας, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Θοδωρής Ζάρας, Κώστας Μέξας, ΠΑΟΚ: Κώστας Χαραλαμπίδης, Γιώργος Μπόγρης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Σούλης Μαρκόπουλος, Χάρης Μαρκόπουλος, Πιερικός: Γιώργος Τσαλμπούρης, Μάριος Σακελλαρίου, Δημήτρης Πόδας, Τρίκαλα BC: Μάριος Ματαλών, Κώστας Φλεβαράκης, ΧΑΝΘ: Γιάννης Σαχπαζίδης, Νίκος Σερέτης, Κώστας Αμπατζάς, Χρήστος Παπαχρήστος, Πέτρος Γκαϊτατζής.

Επίσης, θα παρευρεθούν και θα λάβουν μέρος ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας Γιάννης Βούρος και ομάδα ηθοποιών, ο ηθοποιός και μέλος των φίλων των παλαιμάχων του Άρη Άκης Σακελλαρίου και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη)».

Διαβάστε ακόμα...

Η παρατήρηση… Τσουκαλά στη Μπαλατσινού, για την πράσινη ζακέτα (photos)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: ΣΕΦ για τιμωρία…
Το «δώρο» του Πάσχα!
Έκανε... τάκλιν στον επόπτη (video)
Η Ριάνα γυμνή! (photos+video)

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved