Ηλυσιακός: Δορκοφίκης ο πολιτευόμενος

Ηλυσιακός: Δορκοφίκης ο πολιτευόμενος

Ο φόργουορντ του Ηλυσιακού, Περικλής Δορκοφίκης μίλησε για τον «τελικό» του Σαββάτου των «κιτρινόμαυρων» με τον Κολοσσό και την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές στη Γλυφάδα.

Σε συνέντευξή του στον Sentra 103,3 ο έμπειρος άσος αποκάλυψε πως θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας στο πλευρό του Γιώργου Παπανικολάου, ενώ έκανε ειδική μνεία στη… μάχη της ομάδας του για παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά μίλησε…

Για τον αγώνα με τον Κολοσσό: «Θέλουμε πολύ και πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε τον Κολοσσό. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, δυσκολότερο σε σχέση με εκείνο κόντρα στον Ίκαρο. Αφενός μεν γιατί αγωνιζόμαστε εκτός έδρας και αφετέρου γιατί νομίζω πως ο Κολοσσός διαθέτει καλύτερη και εμπειρότερη ομάδα από τον Ίκαρο».

Για τους τρεις… τελικούς: «Έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς. Χρειαζόμαστε τρεις νίκες προκειμένου να μην έχουμε ανάγκη τους άλλους. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να τα καταφέρουμε. Αυτή η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για την επίτευξη του στόχου, με κάνει να νιώθω όμορφα. Μου δίνει κίνητρο, με εξιτάρει καθώς με κάνει να νιώθω ζωντανός».

Για την εμπειρία του Ηλυσιακού: «Είμαστε κάποιοι έμπειροι Έλληνες παίκτες που βάζουμε γερά τα πόδια κάτω και παλεύουμε. Έχουμε δώσει όρκο να πολεμήσουμε και άμα είναι να πέσουμε θα το κάνουμε με το κεφάλι ψηλά».

Για την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές: «Ασχολούμαι για πρώτη φορά με τα κοινά και με την πόλη μου, την οποία αγαπώ. Εδώ γεννήθηκε και μεγάλωσε ο πατέρας μου, εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα και εγώ. Είναι μια πόλη την οποία αγαπώ. Στον υποψήφιο δήμαρχο με τον οποίο κατεβαίνουμε στις δημοτικές εκλογές, τον Γιώργο Παπανικολάου, βρήκα αξίες με τις οποίες έχω γαλουχηθεί και εγώ κυρίως μέσα από το μπάσκετ. Πιστεύω πως εφόσον εκλεγούμε θα βοηθήσουμε τη Γλυφάδα μας και θα της δώσουμε μια νέα πνοή που τόσο πολύ χρειάζεται».

Για τους στόχους του στην πολιτική σκηνή: «Επειδή μιλάω και με άλλους συναδέλφους, όπως με τον Γιώργο Καλαϊτζή, ο οποίος κατεβαίνει στην Αθήνα με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, στόχος μας δεν είναι να γίνουμε πολιτικοί. Μεγαλώσαμε από μικρά παιδιά με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη, τον σεβασμό και αγάπη για τον συνάνθρωπο. Αυτά είναι που μας σπρώχνουν στο να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους και την πόλη μας».

 Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved