Απόλλωνας Πατρών: Μεγάλο «διπλό» στη Δράμα (photos)

Απόλλωνας Πατρών: Μεγάλο «διπλό» στη Δράμα (photos)

Παίρνοντας από την αρχή τον έλεγχο ο Απόλλωνας Πατρών πανηγύρισε μεγάλο «διπλό» στη Δράμα, κερδίζοντας με 83-81 τον ΚΑΟΔ.

Οι «μελανόλευκοι» επικράτησαν πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, αφού άντεξαν στην αντεπίθεση των παικτών του Νέναντ Μάρκοβιτς στο φινάλε. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Λένι Ντάνιελ με 20 πόντους, ο οποίος είχε ακόμα έξι ριμπάουντ, μία ασίστ κι άλλο ένα κλέψιμο, ενώ ο Ρόναλντ Ρος τελείωσε με 19 πόντους, οκτώ ασίστ, πέντε ριμπάουντ και τρία κλεψίματα. Στράφι πήγε, από τους ηττημένους, η εμφάνιση του Τζούλιαν Βον με 25 πόντους, 17 ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο και τρία κοψίματα! Οι παίκτες του Νίκου Βετούλα ατενίζουν πλέον τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αντίθετα οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος στη μάχη της κατάταξης της 6ης θέσης της κανονικής περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα και με ηγέτη το Μιλουτίνοβιτς, που είχε δέκα πόντους στην πρώτη περίοδο, άρχισαν να δημιουργούν διαφορά, η οποία έφθασε στη μέγιστη τιμή της στο 24’ με +13 (25-38). Σιγά σιγά οι Δραμινοί άρχισαν να γεφυρώνουν το χάσμα, περιορίζοντας τα λάθη τους και εκμεταλλευόμενοι την κυριαρχία τους στα ριμπάουντ μείωσαν στους τέσσερις (38-42) λίγο πριν από το ημίχρονο. Ωστόσο, οι Ρος, Ντάνιελ, Πέτροβιτς και Μιλουτίνοβιτς κατάφεραν να διατηρήσουν την ομάδα τους σε απόσταση ασφαλείας από τον αντίπαλό τους. Είναι χαρακτηριστικό πως οι τέσσερίς τους είχαν πετύχει έως το φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου τους 53 από τους 59 πόντους του Απόλλωνα Πατρών! Ο ΚΑΟΔ προσπάθησε, μετέτρεψε το 65-77 σε 72-77, αλλά μέχρι εκεί, καθώς ο Ουίλσον με τρίποντο «καθάρισε» την κατάκτηση του ροζ φύλλου για τους Πατρινούς. Εξάλλου, το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι στον εναπομείναντα χρόνο ήταν να μαζέψουν την έκταση της ήττας τους.

Διαιτητές: Σώμος, Ταβουλαρέας, Τζαφλέρης.
Δεκάλεπτα: 17-25, 39-44, 53-59, 81-83.
ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 4, Τζόουνς 12 (2), Στίγκερς 2, Μπράουν 19 (2), Βον 25, Μάρκοβιτς 4 (1), Σπυριδωνίδης 3 (1), Μπάβτσιτς 1, Ζάρας 9 (1), Μπένας 2.
Απόλλωνας Πατρών (Βετούλας): Ρος 19 (1), Αργυρόπουλος 7 (2), Ντάνιελ 20, Ουίλσον 10 (2), Λιανός 2, Πέτροβις 11 (3), Ζαφείρης, Μιλουτίνοβιτς 14.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved