H… εμπειρία του Ιβανώφειου

H… εμπειρία του Ιβανώφειου

Οι Φάνης Κουμπούρας, Μπρένταν Ουίντερς, Μπόμπι Μπράουν και Έντιν Μπάβτσιτς μίλησαν για τα επεισόδια στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Οι τέσσερις παίκτες του Άρη μίλησαν στον ΑΡΗΣ FM 92,8 για τα όσα συνέβησαν στο Ιβανώφειο. Αρχικά ο Φάνης Κουμπούρας ανέφερε: «Πραγματικά ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Όσα έβλεπα στην τηλεόραση ήρθε η ώρα να τα ζήσω κι εγώ.  Αυτά που είδαμε είναι άσχημες εικόνες και ντροπή για τον αθλητισμό. Καθόμασταν δυο ώρες σχεδόν μέχρι να αρχίσει το ματς και ήμασταν κρύοι σε ένα παιχνίδι ανάξιο κριτικής».

Ο γκαρντ του Άρη πρόσθεσε: «Βρισκόμασταν στον πάγκο όταν είδαμε κάποια άτομα να πετάνε αντικείμενα στους δικούς μας ανθρώπους. Φοβηθήκαμε για την σωματική μας ακεραιότητα. Στεναχωρημένοι είναι όλοι οι παίκτες του Ηρακλή. Κάνουν κι αυτοί τη δική τους προσπάθεια να σωθούν αλλά οι οπαδοί δεν τους βοηθούν με αυτόν τον τρόπο. Από εκεί και πέρα η διακοπή του αγώνα μας έκανε καλό γιατί σκεφτήκαμε τι έπρεπε να διορθώσουμε και είχαμε καλύτερη εικόνα μετέπειτα. Τώρα θα πάμε στο Μαρούσι όπου ήμουν παίκτης για δυο χρόνια. Θα είναι ωραία να βρεθώ εκεί και να παίξω».

Από την πλευρά του ο Μπρένταν Γουίντερς επισήμανε: «Θα ήθελα πολύ να παίξω αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι για την δύσκολη κατάσταση που βίωσα από τον πάγκο των αναπληρωματικών. Έζησα πρώτη φορά μια τέτοια κατάσταση. Έχω παρακολουθήσει κάποιες εικόνες στο διαδίκτυο αλλά πραγματικά είναι διαφορετικό και πολύ  επικίνδυνο να περνά πάνω από το κεφάλι σου μια φωτοβολίδα. Ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματισμοί. Ελπίζω να είμαι καλά και να δώσω το παρόν στην επόμενη αναμέτρηση με το Μαρούσι. Μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω με την παρουσία μου».


Ο Μπόμπι Μπράουν πρόσθεσε: «Μας προετοίμαζαν όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι αυτό. Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία, ήταν κάτι τρελό. Τρελάθηκαν οι οπαδοί και πετούσαν αντικείμενα κατά πάνω μας. Φοβηθήκαμε φυσικά για την ακεραιότητά μας αλλά πιστεύω πως ήταν καλή απόφαση να αδειάσει γήπεδο. Με ηρεμία πιέσαμε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Βοήθησαν όλοι οι συμπαίκτες μου για μια καθαρή και δίκαιη νίκη. Πλέον έχουμε μπροστά μας το ματς με το Μαρούσι. Νομίζω θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θέλουμε να κερδίσουμε. Έχουμε μπροστά μας τέσσερις ‘’τελικούς’’ και αν εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι θα τα καταφέρουμε».

Ο νεοαποκτηθείς Έντιν Μπάβτσιτς υπογράμμισε: «Δεν ήταν η πρώτη μου εμπειρία αυτή. Έχω ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις άλλες δυο φορές πατρίδα μου. Σίγουρα ήταν μια δύσκολη κατάσταση γιατί κάποιοι τρελοί δημιούργησαν επεισόδια. Ήταν δύσκολο να βγούμε και να παίξουμε μπάσκετ με καλό ρυθμό αλλά βρήκαμε τις λύσεις που απαιτούνταν. Εγώ ήμουν τραυματισμένος αλλά είχα ζητήσει από τον προπονητή να μου επιτρέψει να αγωνιστώ κι έτσι έγινε. Τώρα  στόχος είναι να παίξουμε τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια και να τα δούμε σαν τελικούς ώστε να κερδίσουμε. Νιώθω πολύ όμορφα μέσα στον Άρη. Απολαμβάνω την εμπειρία μου εδώ και δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο». 



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved