Αρβανίτης: «Δεν έχει πεθάνει ο Άρης»

Αρβανίτης: «Δεν έχει πεθάνει ο Άρης»

Όλους όσοι στηρίζουν την ΚΑΕ τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τη μορφή χορηγίας, τίμησε σήμερα (10/03) ο Άρης.

Στην εκδήλωση προς τιμήν των χορηγών, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Porto Palace», το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης και τα μέλη του Δ.Σ. Θεόδωρος Κουρόγλου, Χρήστος Γαλιλαίας και Θωμάς Νικολός, ο Μίλαν Μίνιτς και σύσσωμη η ομάδα του Άρη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θωμάς Γιώτας, το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Θανάσης Κώνστας, η γενική διευθύντρια Έμυ Βουτσά και οι ποδοσφαιριστές Μπάμπης Οικονομόπουλος και Αντώνης Τσιάρας, ο αντιπρόεδρος των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης Κώστας Χαριτωνίδης, το μέλος της «Γένεσις» Δημήτρης Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Aris Golden Club Όμηρος Φωτιάδης, οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές Χάρης Παπαγεωργίου, Πέτρος Ράσογλου, Αστέριος Γούσιος και Αντώνης Κωνσταντάρας, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και επίσημοι προσκεκλημένοι.

«Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε είναι χαρά να τιμούμε τους ανθρώπους που μας στηρίζουν οικονομικά, βοηθούν την ομάδα να ξεπεράσει την κρίση. Ο Άρης, με τα εκατό χρόνια προσφοράς, περνάει δύσκολες στιγμές. Πισώπλατα μαχαιρώματα, μικροπολιτικές, διαμάχες, έριδες, πικραίνουν τον κόσμο. Ο Άρης, όμως, δεν έχει πεθάνει, ζει μέσα μας και πρέπει να τον κρατήσουμε ζωντανό και να τον μεταφέρουμε στις επόμενες γενιές, μεγάλο και πρωταγωνιστή, όπως πρέπει να είναι. Η προσπάθεια που κάνουμε για την εξυγίανση θα συνεχιστεί χωρίς να φύγουμε από το δρόμο μας και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Θα πρέπει να σταματήσουμε το μίσος που βγάζουμε μεταξύ μας, γιατί μόνο έτσι θα ξεπεράσουμε την κρίση που αντιμετωπίζουν τα τμήματα μας», ανέφερε σχετικά ο Λευτέρης Αρβανίτης.

Οι εταιρίες που τιμήθηκαν από την ΚΑΕ Άρης ήταν η Cyta Ελλάς, η ΟΠΑΠ Α.Ε., η Forthnet Media Holdings, η Top Gas A.E., το ξενοδοχείο «Porto Palace», η Arcon Hellas AEBE, η Copy House, η Intersalonica ΑΕΓΑ, η Κ. Λαζαρίδης και ΣΙΑ Ε.Ε. Spitze, η ChevHellas ΑΕΒΕ, η Motoway Kαμπράνης Γεώργιος Α.Ε., η My Company Projects Ο.Ε., η Super Security και το εστιατόριο «Βερολίνο».

Ο υπεύθυνος του τμήματος Μάρκετινγκ του Άρη, Νίκος Στακιάς, σχολίασε από την πλευρά του: «Πρώτος στόχος ήταν να διατηρήσουμε το «μομέντουμ» από τη μεγάλη βραδιά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Θέλαμε να αυξήσουμε τον αριθμό των διαρκείας, να συνδυάσουμε το παρόν με το παρελθόν και το μέλλον του Άρη. Το 1.700 διαρκείας δηλώνουν αύξηση της τάξεως του 35%, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν», ενώ η διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του μεγάλου χορηγού Cyta Ελλάς, Μαρίνα Νικολάου, υπογράμμισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Άρη και το Λευτέρη Αρβανίτη για την τιμητική βραδιά και την άψογη συνεργασία που διανύει τον τέταρτο χρόνο. Εκ μέρους της εταιρίας, είναι τιμή μας να βρισκόμαστε δίπλα σε μία από τις ιστορικότητες ομάδες της χώρας. Αντλούμε αμφίδρομα τα οφέλη μιας συνεργασίας, από τα πρώτα μας βήματα βρεθήκαμε κοντά στον Άρη. Θέλω να ευχηθώ πολλές επιτυχίες στην ομάδα του Άρη».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved