All Star Game: Μοίρασαν χαρά (photos)

All Star Game: Μοίρασαν χαρά (photos)

Αντιπροσωπία όλων των φορέων του 21ου All Star Game ΟΠΑΠ βρέθηκε στο κέντρο ημερήσιας φροντίδας αυτιστικών παιδιών (ΚΗΦΑΠ) και μοίρασε χαρά, αλλά και δώρα, στα παιδιά.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης, ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, ο Σωκράτης Ηλιάδης εκ μέρους του ΣΕΠΚ, ο Κυριάκος Καψής εκ μέρους του ΠΣΑΚ, ο γενικός διευθυντής μάρκετινγκ της χορηγού εταιρίας ΟΠΑΠ Α.Ε. Πετρ Ματεγιόβσκι και ο Χάρης Περδίκης από την ΟΣΕΚΚ. «Εύχομαι να έχετε όλοι την υγειά σας, καλή παραμονή και καλούς αγώνες», ευχήθηκε ο πρόεδρος Νίκος Τρίκκας, ενώ η υπεύθυνη Ελένη Χουδαλάκη μίλησε για το έργο του κέντρου: «Το ΚΗΦΑΠ λειτουργεί εδώ και δεκαέξι χρόνια, ιδρύθηκε από το Σύλλογο Προστασίας Αυτιστικών Παιδιών Χανίων και είναι το μόνο στην πόλη. Παρέχουμε καθημερνή μεταφορά από και προς το ΚΗΦΑΠ, νοσηλευτική φροντίδα, ψυχολογική υποστήριξη, δημιουργική απασχόληση, συνεδρίες και φυσιοθεραπείας, εβδομαδιαίες εκπαιδευτικές εκδρομές με σκοπό την κοινωνικοποίηση των ατόμων και εξωτερικές δραστηριότητες όπως κολύμβηση ιππασία και μπόουλιγκ. Εδώ και πολύ καιρό ψάχναμε καλύτερο και μεγαλύτερο χώρο και ευτυχώς τον βρήκαμε και θα μπορούμε πλέον να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες. Λόγω έλλειψης κρατικής επιχορήγησης η λειτουργία του κέντρου βασίζεται κυρίως σε δωρεές. Τα οικονομικά στοιχεία μας, δυστυχώς, δεν είναι πολύ θετικά, εαν είχαμε μεγαλύτερη ευχέρεια θα μπορούσαμε να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στα παιδιά μας, αλλά και σε περισσότερα παιδιά. Ευχαριστούμε για την παρουσία σας και το μήνυμα αλληλεγγύης που στέλνετε σε ολόκληρο τον αθλητικό χώρο».». Eν συνεχεία το λόγο πήραν οι συντελεστές του φετινού All Star Game.

Γιώργος Χαλβατζάκης: «Το έργο το οποίο επιτελείτε είναι πραγματικά συγκλονιστικό, είστε ιδιώτες που προσπαθείτε με ιδία μέσα και πάνω από όλα αγάπη, χωρίς αγάπη δεν γίνεται τίποτα, να εκτελέσετε ένα έργο τόσο δύσκολο. Κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει εάν δεν έρθει να το δει. Αξίζετε συγχαρητήρια, τουλάχιστον. Εμείς σαν μπάσκετ θέλουμε να είμαστε κοντά σε εσάς, τα παιδιά. Έχουμε όχι μόνο τους αθλητές, αλλά και την τοπική κοινωνία, το δήμο, τους μεγάλους χορηγούς μας που είναι πάντα δίπλα μας και μας βοηθούν. Χωρίς τον ΟΠΑΠ το μπάσκετ θα είχε πάρα πολλά προβλήματα. Έχουμε τόσο στενή σχέση που είμαι σίγουρος στο μέλλον θα βοηθήσει όχι μόνο εμάς, αλλά και ιδρύματα σαν κι εσάς».

Μανώλης Σκουλάκης: «Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά για την προσπάθειά σας. Χώροι σαν κι αυτόν είναι χώροι αναμνήσεων για εμένα, με γεμίζουν προβλήματα όταν τους επισκέπτομαι. Είχα την τύχη να βάλω τα θεμέλια εδώ και τώρα, ως δήμαρχος, έχω τεράστια ευθύνη να βρω άκρη, να βοηθήσω. Ενισχύουμε κάθε χρόνο και στο βαθμό που μπορούμε το έργο σας. Την άλλη φορά που θα θελήσω να σας επισκεφτώ ελπίζω να έχετε πάει στον καινούριο χώρο, να μπορείτε να εξυπηρετήσετε και κάποια ακόμα αιτήματα. Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάθεση ψυχής που κάνετε, τα μέλη της διοίκησης και το προσωπικό, είναι δύσκολη ιστορία, αλλά τα καταφέρνετε. Με μεγάλη ειλικρίνεια σας λέω πως σας θαυμάζω στο δύσκολο έργο σας».

Κυριάκος Καψής: «Τόσο ο ΠΣΑΚ όσο και ο ΕΣΑΚΕ δείχνουμε συχνά την ευαισθησία μας, είναι πολύ σημαντικό να βρίσκονται εδώ. Θέλουμε να σας δώσουμε συγχαρητήρια για την αγάπη που δείχνετε στα παιδιά και να σας επιβεβαιώσουμε πως οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε πάντα δίπλα σας».

Σωκράτης Ηλιάδης: «Ευχαριστούμε για την πρόσκληση, είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε εδώ. Το έργο που επιτελείτε είναι πολύ μεγάλο και σοβαρό. Συγχαρητήρια για όλη αυτή την προσπάθεια, καταλαβαίνουμε ποια είναι η πραγματικότητα της ζωής».

Χάρης Περδίκης: «Να σα ευχαριστήσω για την πρόσκληση, να δούμε από κοντά το έργο που κάνετε και είναι πολύ σημαντικό, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Η ομοσπονδία μας είναι πιο κοντά στα άτομα με αναπηρία και σας καταλαβαίνει καλύτερα. Ελπίζω να δοθούν λύσεις στα προβλήματα τα οικονομικά που έχετε ώστε να δώσετε βοήθεια σε ακόμα περισσότερα παιδιά. Και πάλι συγχαρητήρια για την ιδιωτική πρωτοβουλία σας».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
Αποδέχτηκε την πρόταση του Κοτς και αναλαμβάνει διοικητικό ρόλο στην Φενέρ ο Ατζούν
Αποδέχτηκε την πρόταση του Κοτς και αναλαμβάνει διοικητικό ρόλο στην Φενέρ ο Ατζούν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved