ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια με Τρίκαλα BC

ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια με Τρίκαλα BC

Σε κυκλοφορία τέθηκαν σήμερα (21/02) τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα BC.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες το άλλο Σάββατο (01/03, 16.00) στο κλειστό της Πυλαίας, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Τα εισιτήρια έχουν ήδη κυκλοφορήσει και τιμώνται από δέκα ευρώ, με τον πρόεδρο του «Δικεφάλου του Βορρά» Μπάνε Πρέλεβιτς να απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους να αγοράσουν τουλάχιστον 5.000, ώστε να βοηθήσουν οικονομικά την ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Τρίκαλα BC Aries που θα διεξαχθεί στο «PAOK Sports Arena» το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014 και ώρα 4 μ.μ. για την 20ή αγωνιστική της Basket League. Ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων, τον τρόπο απόκτησης, αλλά και τις πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι που προσέρχονται στο γήπεδο. Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Τρίκαλα BC Aries είναι…

Τιμή

Κατηγορία

10 ευρώ

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15 ευρώ

VIP 6, 7, 8, 9

25 ευρώ

VIP 1, 2, 5

50 ευρώ

VIP 3, 4

70 ευρώ

VIP Lounge

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Τρίκαλα BC Aries διατίθενται και μέσω internet από την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με τη γνωστή διαδικασία Print@home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατηρίου, ενώ κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα να προμηθευτεί μέχρι δύο (2) εισιτήρια. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει να καθίσει στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό του (είτε πρόκειται για απλό είτε για εισιτήριο διαρκείας).

Ο κάτοχος κάθε εισιτηρίου θα πρέπει να γνωρίζει ότι στο «PAOK Sports Arena» λειτουργούν κάμερες ασφαλείας, εντός και εκτός γηπέδου για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Οι κάμερες ασφαλείας λειτουργούν επί 24ώρου βάσεως και καταγράφουν τους χώρους του γηπέδου κατά τη διάρκεια της προσέλευσης, εισόδου, παραμονής και αποχώρησης των κατόχων από το γήπεδο».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved