Κηφισιά: Νικήτρια στο θρίλερ επί του Πανιωνίου (photos)

Κηφισιά: Νικήτρια στο θρίλερ επί του Πανιωνίου (photos)

Πόντο πόντο κινήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταξύ τους αναμέτρησης Κηφισιά και Πανιώνιος, με την πρώτη να επικρατεί στις λεπτομέρειες με 64-60.

Αήττητοι παρέμειναν στο Ζηρίνειο οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, που συμπλήρωσαν έξι διαδοχικές νίκες στην Basket League ΟΠΑΠ και εδραιώθηκαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Νεοσμυρνιώτες, από την πλευρά τους, ισοβαθμούν πλέον με τον Ολυμπιακό στη 2η θέση της κατάταξης. Ο Σάσα Βασίλιεβιτς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 15 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ο συνήθης ύποπτος Έρικ Μακ Κόλουμ είχε 19 πόντους αλλά με 6/16 δίποντα, δύο ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και τέσσερα φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν άσχημα ποσοστά ευστοχίας από τη γραμμή των βολών, μόλις 38%, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα 6/14 τρίποντά τους (αντί μόλις 2/15 των αντιπάλων τους).

Ο Πανιώνιος έλεγξε την κατάσταση στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο τον βρήκε στο +4 (16-20), αλλά στη δεύτερη περίοδο ο Γιάννης Ψαθάς βρήκε τους διαδρόμους προς το αντίπαλο καλάθι και σε συνδυασμό με την καλή παρουσία του Σάσα Βασίλιεβιτς η Κηφισιά έκανε την ανατροπή (36-30, ημίχρονο). Οι Νεοσμυρνιώτες επιχείρησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους στην έναρξη του δεύτερου μέρους, αλλά οι γηπεδούχοι διατηρήσαν την ψυχραιμία τους κι έκλεισαν με 47-42 το 30’. Μάχη σώμα με σώμα έγινε στο τέταρτο δεκάλεπτο, ενώ με δέκα διαδοχικούς πόντους του Μακ Κόλουμ το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πέρασε μπροστά, με 64-51 στο 37’, ωστόσο οι νεοφώτιστοι δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία λέξη τους και με το Νίκο Μπάρλο ψύχραιμο από τη γραμμή των βολών στο φινάλε «κλείδωσαν» το ροζ φύλλο.

Διαιτητές: Πηλοΐδης, Ψαριανός, Κ. Πουρσανίδης.
Δεκάλεπτα: 16-20, 36-30, 47-42, 64-60.
Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Βασίλιεβιτς 15 (2), Λιακόπουλος 4, Κρόκερ 13, Κομποδιέτας, Ψαθάς 6, Γκάρετ 5, Γουντς 2, Τσαλδάρης 4, Αντεγκμπόγιε 4, Κακιούζης 4, Μπάρλος 7.
Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Μακ Κόλουμ 19 (2), Κάρτερ 13 (2), Μίλμπουρν 15 (2), Αθανασούλας, Μπάτης 2, Σκορδίλης 7, Λάνγκφορντ, Μίσελ 2, Σίμτσακ, Κυρίτσης 2, Σαλούστρος.

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved