Shooting Camp στο Περιστέρι

Shooting Camp στο Περιστέρι

Με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα, το Περιστέρι διοργανώνει στο κλειστό γυμναστήριο Μαζαράκη Shooting Camp για μικρούς αθλητές και αθλήτριες.

Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν από τις 16 έως τις 21 Απριλίου και στους συμμετέχοντες, που δεν είναι απαραίτητο να είναι παίκτες του Περιστερίου, αφού η συμμετοχή είναι ελεύθερη, θα μοιραστεί DVD με όλη την παρουσία τους στο καμπ, καθώς και οδηγίες για βελτίωση των αδυναμιών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο «Αν. Παπανδρέου» ή στο «Π. Βυλλιώτης».

Η ανακοίνωση του Γ.Σ. Περιστερίου: «Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες μπάσκετ Εφήβων και Παίδων ολοκληρώθηκαν, ενώ σε λίγο καιρό θα βρεθούν στην ίδια θέση και οι Παμπαίδες. Υπάρχει, λοιπόν, αυτή την εποχή αρκετός διαθέσιμος χρόνος για έξτρα δουλειά και προπόνηση, ώστε να τελειοποιήσουμε τις όποιες δεξιότητες ή να βελτιώσουμε τυχόν αδυναμίες. Αυτό σκέφτηκε ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου και με το ξεκίνημα των σχολικών διακοπών του Πάσχα καλεί μαθητές και μαθήτριες που είναι ταυτόχρονα και αθλητές και αθλήτριες στο Shooting Camp που διοργανώνει στο κλειστό γυμναστήριο Μαζαράκη. Τα διχτάκια θα πάρουν… φωτιά!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ!
Το καλό σουτ αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα του αθλητή που το διαθέτει και κατά συνέπεια γίνεται πλεονέκτημα και για την ομάδα που έχει στο δυναμικό της παίκτες με αυτές τις δυνατότητες. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου  θα διαθέσει την τεχνογνωσία του και όλα τα στελέχη του ώστε να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο camp. Στο γυμναστήριο Μαζαράκη θα βρεθούν και θα διδάξουν τα μυστικά του σωστού και αποτελεσματικού σουτ όλοι οι προπονητές της Ανδρικής και Γυναικείας ομάδας, οι επικεφαλής προπονητές των τμημάτων υποδομής, καθώς και όλοι οι αθλητές της ανδρικής ομάδας.
Το πρόγραμμα των προπονήσεων: 16-17 Απριλίου: 18.00-21.00, 18-20 Απριλίου: 15.00-18.00, 21 Απριλίου: 09.00-12.00.

Στους συμμετέχοντες στο Shooting Camp θα μοιραστεί DVD με όλη την παρουσία τους στις προπονήσεις, καθώς και οι οδηγίες για την τελειοποίηση των δεξιοτήτων ή τη βελτίωση των αδυναμιών, ενώ για όλες τις ημέρες έχει προβλεφθεί και ένα υποτυπώδες κολατσιό με τοστ και χυμό.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου: 09.30-13.30, τηλ. 2105777147, 215778190.
Αθλητικό κέντρο «Π. Βυλλιώτης» (Πρόνοια): 18.00-22.00, τηλ. 2105760453».



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved