Αίτημα του Ηρακλή στην Εισαγγελία

Αίτημα του Ηρακλή στην Εισαγγελία

Να μην επιτραπεί στον πρόεδρο και τους κατόχους προσκλήσεων της ΚΑΕ Άρης να εισέλθουν στο Ιβανώφειο ζητάει με γραπτό αίτημα της από την Εισαγγελία η ΚΑΕ Ηρακλής.

Στο σχετικό αίτημα που δημοσιεύτηκε στην επίσξημη ιστοσελίδα του συλλόγου η κυανόλευκη ΚΑΕ εξηγεί οτι υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν οι φίλαθλοι του Ηρακλή από τους ανθρώπους του Άρη και να δημιουργηθούν δυσάρεστα επεισόδια...

Αναλυτικά το αίτημα της ΚΑΕ Ηρακλής προς την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης αναφέρει:

«ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΕΝΤΑΥΘΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ
ΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
«ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 159Β

Θεσσαλονίκη 24.03.2011

Αναφερόμαστε στην από 24.03.2011 απόφαση σας για τα μέτρα τήρησης τάξης κατά την διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ της καλαθοσφαιρικής μας ομάδος και της καλαθοσφαιρικής ομάδος της Κ.Α.Ε. Άρης με την οποία ρυθμίζονται οι όροι ομαλής τέλεσης της αθλητικής αυτής συνάντησης, και υποβάλλουμε αίτημα να μη χορηγηθούν προσκλήσεις στους επίσημους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδος όπως προβλέπεται στην παράγραφο ε΄ της αποφάσεως σας προς αποφυγή εντάσεων κατά την προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση τους για τους ακόλουθους λόγους:
1. Μεταξύ των δύο σωματείων μας εξελίσσεται δικαστική αντιδικία οικονομικού περιεχομένου που προκλήθηκε από την Κ.Α.Ε. Άρης που αρνήθηκε να εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις που ανέλαβε για την αποδέσμευση του καλαθοσφαιριστή του σωματείου μας Σοφοκλή Σχορτσανίτη ύψους 260.000 ευρώ. Το σύνολο των φιλάθλων της καλαθοσφαιρικής μας ομάδος και της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ θεωρούν και δικαίως ότι η συμπεριφορά αυτή και η στέρηση οικονομικών εσόδων που είχαν προϋπολογιστεί από την ομάδα ότι θα εισπραχθούν, είχαν ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της στην Α2 κατηγορία καλαθοσφαίρισης. Όλα αυτά τα χρόνια που διαρκεί η αντιδικία οι ομάδες δεν έχουν ξανασυναντηθεί σε αγώνα μεταξύ τους για τον απλό λόγο ότι αγωνίζονταν σε διαφορετική κατηγορία.
2. Με δηλώσεις και δημοσιεύματα σε εφημερίδες της πόλης μας οι εκπρόσωποι της φιλοξενούμενης ομάδος συστηματικά καθυβρίζουν και υποτιμούν το σωματείο και την ομάδα μας.
3. Το φθινόπωρο του 2010 λίγο πριν την έναρξη του πρωτάθληματος καλαθοσφαίρισης οι παράγοντες της ΚΑΕ Άρης προσπάθησαν - για λόγους που αγνοούμε - με αθέμιτα μέσα να αποτρέψουν την λήψη πιστοποιητικού συμμετοχής της καλαθοσφαιρικής μας ομάδος προβαίνοντας σε καταγγελίες για μη νόμιμη σύσταση της εταιρείας μας προς το Υπουργείο Ανάπτυξης (στο οποίο τηρείται ο φάκελος της εταιρείας μας) και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που χορηγεί τα πιστοποιητικά συμμετοχής. Τα στοιχεία αυτά και οι ενέργειες της φιλοξενούμενης ομάδος δημοσιοποιήθηκαν στον Τύπο και είναι σε γνώση όλου του φίλαθλου κόσμου και όχι μόνο της Θεσσαλονίκης.
4. Κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης μετά των ομάδων μας για τον πρώτο γύρο στην έδρα των φιλοξενούμενων στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ, οι εκπρόσωποι της διοίκησεως της ομάδος μας ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα από "επίσημους" παράγοντες του Άρη και επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Άρης χρηματικό πρόστιμο και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.
5. Φοβόμαστε ότι οι ίδιοι παράγοντες θα επιδιώξουν να προκαλέσουν φιλάθλους μας ώστε να δημιουργηθούν εντάσεις και να τιμωρηθεί η ομάδα μας.
Με εκτίμηση
Για την ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μόσχος Σαρλής»



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved