Ρέθυμνο: «Σουτ» στο Άδελε (photos)

Ρέθυμνο: «Σουτ» στο Άδελε (photos)

Ξαναχτύπησε με «Σουτ από την περιφέρεια» το Ρέθυμνο, αντιπροσωπία του οποίου βρέθηκε στο 12θέσιο Δημοτικό Σχολείο του Άδελε.

Συγκεκριμένα, οι Τζάστιν Χαρτ, Λάμπρος Αντωνόπουλος και Ανδρέας Κανονίδης, συνοδευόμενοι από τον τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ Γιώργο Κούμουλο, το μέλος του Δ.Σ. Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου, το Δημήτρη Τζέτζο και τη Φωτεινή Παπαδοπετράκη από το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ, το Νίκο Τζανιδάκη από το γραφείο Τύπου, αλλά και τον «Αγορίνο», βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του σχολείου, συνομίλησαν με τα παιδιά, υπέγραψαν αυτόγραφα κι έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες. Παράλληλα, έπαιξαν μαζί τους και «έντυσαν» με διχτάκια τα καλάθια στις δύο μπασκέτες.

«Καλωσορίζουμε την ομάδα σας στο σχολείο μας. Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνετε και είστε εδώ μαζί μας. Είναι σημαντικό ένας τόσο μεγάλος σύλλογος να μας επισκέπτεται και να προβάλει το αθλητικό πνεύμα γιατί έχουμε πραγματικά ανάγκη, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, να δεχόμαστε τέτοιες επισκέψεις που μπορούν να τονώσουν το ηθικό και την αθλητική ιδέα των παιδιών και να δουν με άλλο μάτι τον αθλητισμό. Ευχαριστούμε πολύ για τα δώρα που μας προσφέρατε και σας εύχομαι καλή συνέχεια και μόνο νίκες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθυντής του σχολείου Λάμπρος Καρβούνης.

Με ανακοίνωσή του: «Το Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί τον διευθυντή του σχολείου, κ. Λάμπρο Καρβούνη. Ευχαριστούμε επίσης το χορηγό μας, την Chipita ABEE που με την προσφορά της μας δίνουν τη δυνατότητα αυτές τις δύσκολες ημέρες να μοιράσουμε περισσότερα χαμόγελα και αγκαλιές στα παιδιά που το χρειάζονται και το έχουν ανάγκη, για να συνεχίσουν να ονειρεύονται και αυτά μαζί μας. Χορηγός του προγράμματος «Σουτ... από την περιφέρεια» είναι η AVIN και το υποστηρίζει επίσης ο ΕΣΑΚΕ και τα αθλητικά καταστήματα Cosmos Sport, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η Κρητική Επιθεώρηση και το Goodnet.gr».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved