Παναθηναϊκός: Ομάδα και κόσμος «λιώνουν» τον Ολυμπιακό!

Παναθηναϊκός: Ομάδα και κόσμος «λιώνουν» τον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τους «ερυθρόλευκους» απόψε (19:30, Οnsports/ΔΤ) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ με στόχο να... σφραγίσει την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να δώσει ακόμα ένα καλό μάθημα στον Ολυμπιακό και να ξεφύγει με τρεις βαθμούς διαφορά στη βαθμολογία, κάτι το οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα του εξασφαλίσει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και εκμεταλλευόμενοι το... καυτό ΟΑΚΑ θα επιδιώξουν να συνεχίσουν την εκπληκτική παράδοση που έχουν υπέρ τους.

Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 106 φορές στο παρελθόν στο πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ και το «τριφύλλι» έχει το προβάδισμα (59-47) ενώ στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων συνήθως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς έχει κερδίσει 45 απο τις 52 φορές που έχει φιλοξενήσει τον αιώνιο αντίπαλο του, σύμφωνα με τους αριθμούς της Basket League ΟΠΑΠ.

Από κει και πέρα, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες δούλεψαν πολύ στο κομμάτι τις τακτικής. Στόχος είναι να... εγκλωβίσουν γι' ακόμα ένα παιχνίδι τον Ολυμπιακό και φυσικά να βγάλουν πολύ ενέργεια πάνω στο παρκέ. Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από το ματς κόντρα στην Εφές αλλά οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να βγάλουν ξανά τον καλό τους εαυτό και να τα δώσουν όλα στο παρκέ. Σε αυτή τη προσπάθεια θα είναι δίπλα οι φίλοι του «τριφυλλιού» οι οποίοι με την φωνή τους και μόνο, θα δώσουν ώθηση στους έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης.

Άλλωστε, όλες τις προηγούμενες ημέρας και παρά τις προκλήσεις από την αντίπαλη πλευρά, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει κάνει συνεχής εκκλήσεις έτσι ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό έκτροπο στο ΟΑΚΑ. Στον Εξάστερο θέλουν να αποδείξουν την ανωτερότητα της ομάδας τόσο εντός, όσο κι εκτός παρκέ, ζητώντας από τους 17.700 οπαδούς της ομάδας που θα πάνε στο κλειστό να σπρώξουν το «τριφύλλι» στη νίκη μόνο με τη φωνή. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας έγινε και η συνάντηση του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΚΑΕ, Δ. Γιαννακόπουλου, με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Σ’ αυτή συμφωνήθηκε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή περιφρούρηση στο ΟΑΚΑ έτσι ώστε να κυλήσουν τα πάντα ομαλά…

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στις 16 Ιανουαρίου:

«Φίλοι του Παναθηναϊκού

Για την ομάδα μας έρχονται δύο συνεχόμενοι και ιδιαίτερα σημαντικοί αγώνες, στο σπίτι όλων μας, το ΟΑΚΑ.

Την Παρασκευή 17/1/2014 στις 21.45 θα αντιμετωπίσουμε την Εφές και την Δευτέρα 20/1/2014 στις 19.30 τον Ολυμπιακό.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επιθυμία μας είναι να σας περάσουμε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

Επειδή ασχολείστε με την ομάδα μπορούμε να καταλάβουμε ότι αναγνωρίζετε τη σημασία και των δύο αναμετρήσεων.

Επειδή –ως συνήθως- πολλοί θα βρεθείτε στο ΟΑΚΑ, αφουγκραζόμαστε και δεχόμαστε με ευτυχία την αγάπη σας.
Και γνωρίζουμε ότι πάντα υποστηρίζετε με πάθος την ομάδα μας, που τόσες φορές μας έχει κάνει όλους περήφανους. Γι’ αυτό και είμαστε βέβαιοι ότι άπαντες είστε σε θέση και καταλαβαίνετε ότι οι παίκτες μας χρειάζονται τη φωνή σας και μόνο αυτή.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και να κάνουμε τους αντιπάλους να αισθάνονται ότι βρίσκονται στην πιο «δυνατή έδρα» της Ευρώπης.

Μπορούμε όμως και επιβάλλεται να το πετύχουμε αυτό μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, με απόλυτο σεβασμό στις προσπάθειες της ομάδας μας.

Θυμηθείτε πόσο άσχημη ήταν η εικόνα στο ΟΑΚΑ, με τα κενά καθίσματα, στον πρόσφατο αγώνα με τον Απόλλωνα, όπου εξαιτίας της τιμωρίας στερήθηκαν οι παίκτες την παρουσία σας, τη φωνή σας, την ώθηση που τους δίνετε.

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Και θέλουμε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής, γιατί ο κόσμος του είναι πρωταθλητής. Ποιοτικά και ποσοτικά…

Μένουμε μακριά από κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην ομάδα μας και δηλώνουμε με πάθος την αγάπη μας.

Ας μη ξαναβρεθούμε στη δυσάρεστη θέση ν’ αγωνιστεί η ομάδα μας σε άδειο γήπεδο κι ας αποδείξουμε ότι μόνο εσείς, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

Δίνουμε ραντεβού στο γήπεδο και σας περιμένουμε την Παρασκευή και τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ. Στο δικό μας «σπίτι», το οποίο πρέπει να προστατεύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε όλοι μαζί να ενισχύουμε την αγαπημένη μας ομάδα σε αυτά τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με την Εφές και τον Ολυμπιακό, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν.

Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός…»

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στις 19 Ιανουαρίου:

«Φίλοι του Παναθηναϊκού,

Τη Δευτέρα 20/1/2014 σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ ώστε να ενισχύσετε την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα δημιουργήσετε μια εκπληκτική αλλά αθλητική ατμόσφαιρα χωρίς ακρότητες, που μόνο ζημιά θα προκαλέσουν. Η ομάδα έχει ανάγκη τη φωνή και την υποστήριξή σας για να πάρει ώθηση. Θέλουμε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής εντός κι εκτός παρκέ.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο ΟΑΚΑ (ο αγώνας αρχίζει στις 7.30μ.μ. και οι θύρες ανοίγουν στις 5μ.μ.) και σας ζητούμε να είστε συνεργάσιμοι κατά τον έλεγχο στην είσοδο. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά γιατί ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Και μη ξεχνάτε... Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός».

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved