Γαλιλαίας: «Θετικός ο Γιαννάκης»

Γαλιλαίας: «Θετικός ο Γιαννάκης»

Δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη ο Παναγιώτης Γιαννάκης, σύμφωνα με το Χρήστο Γαλιλαία.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ, με δηλώσεις του στο Arena FM 89,4, παραδέχθηκε πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κίνας ήταν θετικός στην πρώτη κρούση που του έγινε, αν και δεν έχουν συζητήσει ακόμα σε επίσημη βάση. Δεν απέκλεισε, πάντως, το γεγονός οι Θεσσαλονικείς να συνεχίσουν την πορεία τους στην Basket League ΟΠΑΠ με τους Παρασκευά Μουρατίδη και Σάββα Καμπερίδη στον πάγκο τους. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την πιθανότητα να αναλάβει τον Άρη ο Παναγιώτης Γιαννάκης: «Ξέρουμε ότι το θέμα Γιαννάκη θέλει κάποιο χρόνο και δεν είναι εύκολο εξαιτίας του γεγονότος πως βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής Κίνας. Θέλει υπομονή και δεν είναι κάτι που μπορεί να τελειώσει σε λίγες ημέρες. Απλώς περιμένουμε. Αν δοθεί το πράσινο φως από την Κίνα ξεκινούν οι συζητήσεις. Ήταν θετικός στην κρούση που του έγινε, αλλά μέχρι εκεί. Για την ώρα θα συνεχίσουμε με αυτό το δίδυμο που έχουμε το οποίο εμπιστευόμαστε. Η ομάδα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη στις υποχρεώσεις και το διοικητικό κομμάτι να μην επηρεάσει το αγωνιστικό».

Για την πιθανότητα να μην πάρει τελικά προπονητή ο Άρης: «Είναι πολύ πιθανό, επειδή θέλουμε να είμαστε σωστοί ως διοίκηση, αλλά και για λόγους οικονομικούς, να πορευτούμε όπως είμαστε. Δεν είναι σώφρον να ξοδεύουμε χρήματα για καινούρια πράγματα χωρίς να έχουμε ρυθμίσει τα παλιά. Θέλουμε να είμαστε εντάξει απέναντι στην ομάδα η οποία δίνει την ψυχή της σε κάθε αγώνα».

Για τη χρονιά που φεύγει: «Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά, δεδομένων των συνθηκών. Πέρυσι μείναμε με μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς δεν περάσαμε στην επόμενη φάση στα πλέι οφ, αλλά δείξαμε καλή εικόνα. Φέτος ξεκινήσαμε πολύ καλά στο Κύπελλο Ελλάδας και συνεχίσαμε με τον ημιτελικό. Το πρωτάθλημα έχει πολύ καιρό μπροστά ακόμα. Στο διοικητικό κομμάτι έχει γίνει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για το άρθρο 99».

Για το τουρνουά «Νίκος Γκάλης», που βρίσκεται στα… σκαριά: «Θέλουμε να θεσπιστεί ένα μεγάλο ευρωπαϊκό τουρνουά που θα λέγεται «Νίκος Γκάλης», το οποίο θα καθιερωθεί. Οι σκέψεις είναι για το Σεπτέμβριο. Το πρόβλημα είναι πως θα υπάρξουν πολλά έξοδα για να γίνει σωστά ένα τέτοιο τουρνουά. Ελπίζουμε να υπάρξουν και έσοδα, αλλά αυτό που μας νοιάζει είναι να τιμήσουμε τον Γκάλη και με έναν άλλον τρόπο, αλλά και να ευχαριστηθεί ο κόσμος μια ποιοτική διοργάνωση».

Για τους στόχους του 2014: «Ο νούμερο ένα στόχος είναι η εξυγίανση. Πρέπει πρώτα ο Άρης να αποκτήσει την αξιοπιστία του. Η οικονομική σταθερότητα είναι ο πρώτος στόχος, δεδομένου πως δεν υπάρχει και κάποια άλλη επιλογή. Αναφορικά με τα αγωνιστικά, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ όλα γίνονται. Στο μπάσκετ η πιο πλήρης ομάδας συνήθως κερδίζει, αλλά θα κυνηγήσουμε ό,τι μπορούμε. Στο πρωτάθλημα θέλουμε να παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μην κοιτάμε πολύ μακριά».

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη.



Εκτός ημιτελικών στο Roland Garros o Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Αλκαράθ του έβαλε και πάλι φρένο!
Εκτός ημιτελικών στο Roland Garros o Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Αλκαράθ του έβαλε και πάλι φρένο!
Ολυμπιακός: Ξεπέρασαν τις 6.000 οι ανανεώσεις των διαρκείας
Ολυμπιακός: Ξεπέρασαν τις 6.000 οι ανανεώσεις των διαρκείας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Βασίλιε Μίτσιτς ευχήθηκε το «back-to-back» στη Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Βασίλιε Μίτσιτς ευχήθηκε το «back-to-back» στη Euroleague
Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο «Νόλε» αποσύρθηκε από το Roland Garros
Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο «Νόλε» αποσύρθηκε από το Roland Garros
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved