Επίσκεψη... Ελπίδας από τους Πρωταθλητές! (photos)

Επίσκεψη... Ελπίδας από τους Πρωταθλητές! (photos)

Η ομάδα του Παναθηναϊκού γι' ακόμα μία χρονιά βρέθηκε κοντά στα παιδιά στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» και μοίρασε δώρα, χαρά και πολύ αγάπη.

Στιγμές χαράς και πολύ αγάπη στα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη αυτές της γιορτινές ημέρες, μοίρασε η ομάδα του Παναθηναϊκού κατά την επίσκεψη της στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Οι “πράσινοι” έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι δεν είναι Πρωταθλητές μόνο στα παρκέ αλλά κι έξω από αυτά και φροντίζουν να το επιβεβαιώνουν συνεχώς. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Μάνος Παπαδόπουλος, ο διευθυντής Μάρκετινγκ Ηλίας Κατσογιάννης μαζί με τους παίκτες και τους προπονητές βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της μονάδας, όπου τους υποδέχτηκε η ίδια η πρόεδρος, Μαριάννα Βαρδινογιάννη η οποία χάρισε από ένα γούρι σε όλα τα μέλη της ομάδας.

Από την πλευρά τους οι παίκτες μοίρασαν δώρα στα παιδιά και τους χάρισαν μία μπάλα με τις υπογραφές τους ενώ στη συνέχεια όλοι μαζί στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

“Αποτελούν παράδειγμα”

Στη διάρκεια της επίσκεψης ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε: “Ο Παναθηναϊκός έρχεται κάθε χρόνο και είναι σημαντικό για παιδιά και την ομάδα που βρισκόμαστε εδώ κοντά στους πραγματικούς αγωνιστές της ζωής. Είμαστε εδώ για να δώσουμε ευχές σε όλα τα παιδιά και να πάρουμε μαθήματα. Τα παιδιά αποτελούν παράδειγμα για όλους και είναι μαχητές. Και 'μεις δίνουμε αγώνες για το επάγγελμα μας αλλά αυτοί οι αγώνες είναι πιο σημαντικοί. Τα παιδιά αυτά πολλές φορές έχουν αποτελέσει έμπνευση για εμάς κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Ακόμα, είναι ευκαιρία για τους νέους αθλητές να πάρουν βιώματα από αυτά τα παιδιά”.

Από την πλευρά του ο Μάικ Μπατίστ σχολίασε: “Για μια ακόμα χρονιά είμαι εδώ. Μίλησα στους συμπαίκτες μου για την επίσκεψη αυτή και τους είπα πως θα έρθουμε εδώ για να δώσουμε χαρά στα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται και τελικά εμείς είμαστε που παίρνουμε δύναμη από αυτά τα παιδιά. Αυτά τα παιδιά αποτελούν παράδειγμα για όλους και είναι σημαντικό να τα κάνουμε να χαμογελούν. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους”.

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved