Κολοσσός Ρόδου: «Δεν είναι πλέον δικαιολογία»

Κολοσσός Ρόδου: «Δεν είναι πλέον δικαιολογία»

Τη δική τους εκδοχή για τα όσα δυσάρεστα διαδραματίστηκαν στο Βενετόκλειο, στην εντός έδρας αναμέτρησή τους με την Κηφισιά, δίνουν από τον Κολοσσό Ρόδου.

Οι νησιώτες απαντούν στο συγκρότημα των βορείων προαστίων για όλα όσα τους κατηγορούν πως συνέβησαν στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Βενετόκλειο, το Σάββατο (30/11) για την 8η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, αναφέροντας πως δεν αποτελεί πλέον δικαιολογία πως είναι νεοφώτιστοι στην κατηγορία. Αφηγούνται, επίσης, πώς έγιναν τα γεγονότα και στέλνουν τις ευχές τους στο… Ρέθυμνο.

Η ανακοίνωση: «Μετά τον Ηλυσιακό ήρθε η σειρά μας να απαντήσουμε στην ΚΑΕ ΑΕΝΚ Δημουλάς. Δυστυχώς πιστεύαμε ότι μετά τον αγώνα με τον Ηλυσιακό οι νεοφώτιστοι θα καταλάβαιναν σε πoια κατηγορία βρίσκονται. Το «νεοφώτιστοι» δεν είναι πλέον δικαιολογία. Το γεγονός ότι έχουν καταλάβει πως έχουν κουράσει το μπασκετικό φίλαθλο κόσμο με τις ανακοινώσεις διαμαρτυρίας είναι ένα σημάδι προόδου.

Αλλά η πρωτοτυπία έγκειται στο ότι σπεύδουν να απαντήσουν σε μια ανακοίνωση που δεν έχει ανακαλύψει ούτε ο Πουαρό και μάλλον θα είναι η πρώτη του αποτυχία! Αρχικά, να επισημάνουμε ότι τα μέλη της διοίκησης του Κολοσσού, παρουσία της αστυνομίας, πρότειναν στον πρόεδρο της ομάδας της Κηφισιάς και στον αντιπρόεδρο, κ. Ντιγριντάκη, να έρθουν να καθίσουν μαζί τους και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, πράγμα το οποίο εκείνοι δεν δέχτηκαν. Η προκλητική τους συμπεριφορά και τα σχόλια που έκαναν για 38 λεπτά άφησαν παντελώς αδιάφορους τους, γενικότερα και κατά κοινή ομολογία, ψύχραιμους φιλάθλους της Ρόδου. Το παιχνίδι πήρε φωτιά όταν ο αθλητής των νεοφώτιστων Νίκος Μπάρλος έσπρωξε απρόκλητα εκτός φάσης τον αθλητή μας, Χριστόφορο Στεφανίδη. Τότε οι φίλαθλοί μας διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Στο σημείο όμως αυτό ο πάγκος των νεοφώτιστων άρχισε να απαντάει και να προκαλεί (ο οποίος ως νεοφώτιστος μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι βρίσκεται στην Α1) τους φιλάθλους μας, γεγονός που τους εξόργισε ακόμα περισσότερο. Πού το έχετε ξανακούσει αυτό; Πρωτόγνωρο για νεοφώτιστους. Πρώτη φορά τους (ξανά)συμβαίνει…

Σχετικά τώρα με τον κάδο απορριμμάτων που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα, ενέργεια την οποία καταδικάζει ο κόσμος και το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός, πρέπει να επισημάνουμε τα εξής: ότι την απαράδεκτη αυτή ενέργεια ακολούθησε η επίσης απαράδεκτη και κατακριτέα ενέργεια του μάνατζερ των νεοφώτιστων, κ. Νικητάκη, να εκσφενδονίσει προς την εξέδρα και τους φιλάθλους μας ένα μπουκάλι νερό, ο οποίος και κλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου προς τούτο. Περαιτέρω, ως προς την περιβόητη επένδυση που κάνει ο πρόεδρος των νεοφώτιστων τα τελευταία δύο χρόνια και την πολυδιαφήμιζε στο Βενετόκλειο, να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν ομάδες που επενδύουν στο μπάσκετ εδώ και πολλά χρόνια και το κάνουν αθόρυβα και συστηματικά. Ευχόμαστε, τέλος, η ομάδα του Ρεθύμνου, την οποία οι νεοφώτιστοι αντιμετωπίζουν σε δύο εβδομάδες, να μην αναγκαστεί να προβεί σε νέα ανακοίνωση απάντηση».



Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved