Ίκαρος Χαλκίδας: Μάσιτς, Ρίτσαρντς κι επίσημα

Ίκαρος Χαλκίδας: Μάσιτς, Ρίτσαρντς κι επίσημα

Παίκτες του Ίκαρου Χαλκίδας και με τη… βούλα πλέον είναι ο Άντε Μάσιτς και ο Ράιαν Ρίτσαρντς.

Αμφότεροι υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους και εκδόθηκαν τα δελτία τους, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (30/11) από την ΚΑΕ. Έκαναν, μάλιστα, και τις πρώτες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ίκαρου Χαλκίδας. Ο Βόσνιος σμολ φόργουορντ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, καθώς όπως εξήγησε: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε αυτό και σε μια ομάδα σαν τον Ίκαρο Χαλκίδας, ο οποίος έχει πολύ καλή παρουσία όλα αυτά τα χρόνια. Γνωρίζω, βέβαια, πως φέτος κάνει καινούριο ξεκίνημα σε μια πανέμορφη πόλη σαν τη Χαλκίδα κι ανυπομονώ να τον βοηθήσω».

Ο Βρετανός σέντερ, από την πλευρά του, ανέφερε: «Η ελληνική λίγκα είναι από τις πιο δυνατές της Ευρώπης κι όταν έμαθα από τον ατζέντη μου για την ευκαιρία που είχα να αγωνιστώ σε αυτή δεν μπορούσα να τη χάσω. Είμαι φίλος με τον Άρον Μπέινς, ο οποίος αγωνίζεται στους Σαν Αντόνιο Σπερς, και μου έδωσε τις καλύτερες πληροφορίες για τον Ίκαρο. Χαίρομαι που είμαι μέλος της ομάδας και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τη βοηθήσω».

Η ανακοίνωση: «Παίκτες του Ίκαρου Χαλκίδας είναι ο Άντε Μάσιτς και ο Ράιαν Ρίτσαρντς, καθώς υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους και εκδόθηκαν τα δελτία τους από την ΕΟΚ. Ο Ρίτσαρντς έχει γεννηθεί στις 21 Απριλίου του 1991 στο Κεντ του Λονδίνου, έχει ύψος 2,13μ. κι αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Το 2008 έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στη βελγική Μονς κι ακολούθως έπαιξε για δύο χρόνια στην Γκραν Κανάρια. Το 2010 έγινε ντραφτ στο Νο 49 από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, με τους οποίους αγωνίστηκε στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας το 2012. Έχει αγωνιστεί επίσης στη βελγική Λουγκάνο, στη Σουκούμι του πρωταθλήματος Γεωργίας, στην πολωνική Πρόκομ, ενώ πριν έρθει στον Ίκαρο στην Ελ Νασρ του πρωταθλήματος Ντουμπάι.

Ο Άντε Μάσιτς έχει γεννηθεί στο Ντούνβο της Βοσνίας στις 28 Οκτωβρίου του 1995, έχει ύψος 2,01μ. κι αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην Μπρότνο και τη Ζρίνσκι Μόσταρ της πατρίδας του, ενώ το 2007 «μετακόμισε» στη Σλοβενία για λογαριασμό της Ζλάτορογκ. Από το 2009 έως το 2012 αγωνίσθηκε στην ΚΚ Ζάγκρεμπ, την οποία βοήθησε στην κατάκτηση του κροατικού πρωταθλήματος το 2011 και στην κατάκτηση δύο Κυπέλλων το 2010 και το2011. Πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στην Τσιμπόνα και την ολοκλήρωσε στην Τσεντεβίτα. Το Σεπτέμβριο του 2013 αγωνίστηκε στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας με την Εθνική Βοσνίας».



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved