Απόλλωνας Πατρών: Παμπατραϊκό πένθος

Απόλλωνας Πατρών: Παμπατραϊκό πένθος

Ολόκληρος ο πατρινός αθλητισμός και όχι μόνο θρηνεί για το θάνατο του προέδρου του Απόλλωνα Πατρών, Ανδρέα Μολφέτα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, πρώην παίκτης και προπονητής της, έχασε τη μάχη με τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Η μία μετά την άλλη φθάνουν στα γραφεία των «μελανολεύκων» οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις, που εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για το χαμό τους, οι οποίες δεν είναι μόνο από το χώρο του μπάσκετ αλλά και από τα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Έσπερου ΑΟΠΑ: «Η οικογένεια του Έσπερου ΑΟΠΑ και του Σπόρτιγκ, οι διοικήσεις των δύο συλλόγων, παίκτες και προπονητές εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Μολφέτα, ο οποίος χάθηκε άδικα και πρόωρα από τη ζωή. Η απώλεια είναι μεγάλη τόσο για την οικογένειά του όσο για τον Απόλλωνα και το ελληνικό μπάσκετ».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Προμηθέα Πατρών: «Το Δ.Σ. του ΑΣΠ Προμηθέα εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για το θάνατο του Ανδρέα Μολφέτα. Η απώλεια για το ελληνικό μπάσκετ είναι μεγάλη καθώς ο εκλιπών ήταν από τους πιο αξιόλογους παράγοντες στο χώρο. Παράλληλα, το Δ.Σ. αποφάσισε: 1) Να παρευρεθεί αντιπροσωπία του Δ.Σ. στη κηδεία, 2) Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του, 3) Να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, καθώς και στην οικογένεια του Απόλλωνα Πατρών».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΝΕΠ: «Η ΝΕΠ συλλυπείται την οικογένεια του Ανδρέα Μολφέτα και του Απόλλωνα για τον χαμό του μεγάλου παράγοντα και του σημαντικού ανθρώπου, ο οποίος κράτησε ψηλά τη σημαία του πατρινού μπάσκετ και του αθλητισμού για πολλές 10ετίες. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον Ανδρέα Μολφέτα».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΑΠ: «Το Δ.Σ. της ΕΑΠ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Μολφέτα και τον Απόλλωνα Πάτρας. Εμείς χάσαμε έναν πολύ καλό φίλο. Ο πατραϊκός αθλητισμός έχασε έναν ειλικρινή, τίμιο και αξιόλογο παράγοντα, που δίδαξε ποιότητα και ήθος που σπανίζουν, κατακτώντας την εκτίμηση και το σεβασμό όλων των φιλάθλων και παραγόντων. Με τις βαθιές γνώσεις και την πάντα ψύχραιμη και διεισδυτική σκέψη του υπηρέτησε το καλό και αγνό πρόσωπο του αθλητισμού και αποτέλεσε πρότυπο για πολλούς. Παράλληλα το Δ.Σ. στην έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε και: 1. Να παραβρεθεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ στην κηδεία, 2. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του, 3. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θανόντος, 4. Τη δημοσίευση του παρόντος στον Τύπο. Καλό ταξίδι, φίλε Ανδρέα».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ορμής Λουξ: «Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., οι αθλητές και αθλήτριες της Ορμής Λουξ συλλυπούμεθα την οικογένεια του Ανδρέα Μολφέτα και τη μεγάλη αθλητική οικογένεια του Απόλλωνα Πάτρας για το θάνατο του πολύ σπουδαίου αθλητικού παράγοντα που κοσμούσε τη μεγάλη πατραϊκή αθλητική οικογένεια. Η Ορμή Λουξ, σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένειά του, αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του αυριανού (23/11) παιχνιδιού με την Αναγέννηση Άρτας για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και επίσης το Δ.Σ. του συλλόγου να παραστεί στην κηδεία του Ανδρέα Μολφέτα».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΣΚΑΗ: «Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΚΑΗ στην αναγγελία του θανάτου του προέδρου της ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας, Ανδρέα Μολφέτα, συνήλθε εκτάκτως και ομόφωνα αποφάσισε: 1. Να παραστεί σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΚΑΗ στη νεκρώσιμη ακολουθία, 2. Να εκφράσει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, 3. Να σταλεί στεφάνι στην κηδεία του εκλιπόντος, 4. Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων που έχουν προγραμματιστεί για αυτή την αγωνιστική».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΣΠΕΠ: «Το Δ.Σ. της ΕΣΠ Πελοποννήσου συμμετέχον στο παμπατραϊκό αθλητικό πένθος λόγω του θανάτου του προέδρου του Απόλλωνα, Ανδρ. Μολφέτα, εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος, καθώς και στην αθλητική οικογένεια του Απόλλωνα».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ατρόμητου Αχαΐας: «Το Δ.Σ. του Ατρόμητου Αχαΐας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Μολφέτα και στην οικογένεια του Απόλλωνα Πατρών. Ο Ανδρέας Μολφέτας αφήνει ένα μεγάλο κενό στο πατραϊκό μπάσκετ και στον πατραϊκό αθλητισμό. Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Συλλυπητήρια εξέφρασαν, μεταξύ άλλων, η διοίκηση της Αχαϊκής και του Ολυμπιακού Πατρών, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, το διοικητικό συμβούλιο της κίνησης «Πρόταση», η «Νέα Πόλη» και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κώστας Χριστόπουλος, ο Κώστας Μαρλαφέκας και ο βουλευτής Αχαΐας Θανάσης Νταβλούρος.



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved