Φλεβαράκης: «Και του χρόνου στην Α1 τα Τρίκαλα BC»

Φλεβαράκης: «Και του χρόνου στην Α1 τα Τρίκαλα BC»

Αλλαγές στο ρόστερ των Τρικάλων BC, προκειμένου να εμφανιστούν βελτιωμένα στη συνέχεια, προανήγγειλε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων στην Basket League ΟΠΑΠ παραχώρησε σήμερα (05/11) συνέντευξη Τύπου, στην οποία τόνισε την αναγκαιότητα η ομάδα του να μείνει ενωμένη και οι παίκτες του να δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε αναμέτρηση, καθώς μόνο έτσι θα καταφέρουν να πάρουν τις νίκες που χρειάζονται για να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη συνέχεια στην Basket League ΟΠΑΠ: «Όταν δουλεύεις σωστά πρέπει να είσαι αισιόδοξος. Το «κλειδί» είναι αυτή η ομάδα να είναι ενωμένη. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε κάθε ημέρα, και σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Αυτό αποτυπώνεται άλλωστε και στην άμυνά μας, αλλά είναι φανερό ότι κάτι μας λείπει επιθετικά».

Για το εάν τα Τρίκαλα BC θα ενισχυθούν: «Μιλάμε ήδη με τη διοίκηση για κάποιες προσθήκες, αλλά πέρα από αυτό όποιος είναι και όποιος δεν είναι στο παιχνίδι πρέπει να μπαίνει στο γήπεδο μόνο με το σκεπτικό της νίκης».

Για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ίκαρο Χαλκίδας: «Μπορεί να μιλούν όλοι για πρόωρο «τελικό», αλλά είμαστε σε μια σεζόν που όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε την επόμενη προπόνηση και το επόμενο παιχνίδι, θέλοντας όλοι να είναι και του χρόνου στην Α1 η ομάδα. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και να παλέψουμε όλοι μαζί σαν μία γροθιά».

Για τους παίκτες των Τρικάλων BC: «Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία το Σάββατο (09/11) να δείξουν ότι η εμπιστοσύνη που τους δείξαμε δεν ήταν τυχαία. Πρέπει, όμως, να το δείξουν έμπρακτα μέσα στο γήπεδο. Το γήπεδο είναι ο καθρέπτης της δουλειάς του καθενός».

Για την πιθανολογούμενη αποχώρηση του Νέστορα Κόμματου: «Μία κίνηση δεν έχει ποτέ σκοπό ένα παιχνίδι. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Πρέπει όλοι μας να δίνουμε στην ομάδα και από αυτό που πετυχαίνει η ομάδα παίρνουμε κι εμείς κάτι πίσω. Όποιος το καταλαβαίνει αυτό θα μείνει μέχρι το τέλος και θα παλεύει για τα Τρίκαλα. Η ομάδα πρέπει να παραμείνει στην Α1, πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό δεν έχει να κάνει με το Νέστορα, ο οποίος έχει τη δική του πορεία στο ελληνικό μπάσκετ».

Για το εάν θα γίνουν βελτιωτικές κινήσεις: «Προσπαθούμε να βρούμε κάτι για να βελτιώσουμε την ομάδα. Θέλουμε σίγουρα εμπειρία, αλλά πάνω από όλα θέλουμε να κερδίζουμε όλοι μαζί και να χάνουμε όλοι μαζί. Αυτό είναι πιστεύω το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ομάδα. Αυτή είναι η βάση για να χτίσεις και να κάνεις κάποια πράγματα».

Για τους Μουτακαμπίρ, Περούνισιτς: «Ο Μουτακαμπίρ αμυντικά βοηθάει πολύ και περιμένουμε περισσότερα από αυτόν στην επίθεση. Έχει καλή νοοτροπία και παλεύει στο παιχνίδι. Ο Περούνιτσιτς δεν έδωσε μέχρι τώρα όλη του την ψυχή και ενέργεια στην ομάδα, το συζητήσαμε και περιμένω το Σάββατο (09/11) να είναι καλύτερος».



Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time
Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved