Ολυμπιακός: Για νέες επιτυχίες (video+photos)

Ολυμπιακός: Για νέες επιτυχίες (video+photos)

Άφησαν τις μπάλες κι έπιασαν τα… κλειδιά οι παίκτες του Ολυμπιακού, στην επίσημη παρουσίαση της νέας συνεργασίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες εγκαινίασαν την έναρξη της συνεργασίας τους, με τη μορφή χορηγίας, με την FMS. Η γνωστή εταιρία διαχείρισης στόλου αυτοκινήτων ανήκει πλέον στους επίσημους χορηγούς της ΚΑΕ Ολυμπιακός και, μάλιστα, για τα επόμενα δύο χρόνια. Στην παρουσίαση, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, βρέθηκαν οι Βασίλης Σπανούλης, Ματ Λοτζέσκι, Κώστας Σλούκας, Μπράιαντ Ντάνστον και Βαγγέλης Μάντζαρης, μαζί με το γενικό διευθυντή Χρήστο Σταυρόπουλο και τον εμπορικό διευθυντή Νίκο Λεπενιώτη.

Οι δυο τελευταίοι, μαζί με τον αρχηγό και τον διευθύνων σύμβουλο της FMS Νικόλαο Βρανά, βρέθηκαν στο πάνελ και ανέλυσαν τα οφέλη της συγκεκριμένης συμφωνίας και για τις δυο πλευρές. Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου οι παίκτες και οι παράγοντες του Ολυμπιακού ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, στου Ρέντη, και είδαν στην πράξη πώς ένα ταλαιπωρημένο αυτοκίνητο μπορεί να γίνει καινούριο. «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τη συνεργασία μας με μια κορυφαία εταιρία όπως είναι η FMS. Η χαρά είναι ακόμα μεγαλύτερη που μεγάλες εταιρίες μας εμπιστεύονται και θέλουν να πορευτούμε μαζί σε επιτυχίες. Εύχομαι η συνεργασία αυτή να είναι μακροχρόνια και να είναι και τυχερή. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να συνδυαστεί με πολλές επιτυχίες ώστε να είναι ικανοποιημένες και οι δύο πλευρές», ανέφερε σχετικά ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος, από την πλευρά του, τόνισε: «Εκ μέρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός καλωσορίζω την FMS στην οικογένειά μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα συμφωνία με την FMS, που θα είμαστε μαζί για τα επόμενα δυο χρόνια. Για εμάς ο τομέας του χορηγού του αυτοκινήτου είναι πάρα πολύ σημαντικός γιατί προέχει η ασφάλεια με την οδήγηση των αθλητών μας. Αυτά η FMS τα παρέχει, την ασφάλεια των αυτοκινήτων, τα οικολογικά αυτοκίνητα και για αυτό είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Καλωσορίζω και πάλι την FMS και εύχομαι αυτή η συνεργασία να μην έχει μόνο διετή διάρκεια, αλλά για πολλά περισσότερα χρόνια».

Εκ μέρους της εταιρίας το λόγο πήρε οι Νικόλαος Βρανάς: «Ο στόχος μας για το 2014 είναι να ανακηρυχθούμε από το κοινό ως ο καταλληλότερος επισκευαστής για το αυτοκίνητό του. Αυτό θα το πετύχουμε ακολουθώντας το τρίπτυχο εμπνευσμένη διοίκηση που επενδύει λειτουργικά, λελογισμένη επένδυση που παρέχει αποτελέσματα και εξαιρετικά αποτελέσματα που ενθουσιάζουν όσους μας εμπιστεύτηκαν. Ποιος μπορεί να μας βοηθήσει περισσότερο να περάσουμε αυτό το μήνυμα; Μόνο αυτός που το έκανε πριν από εμάς με εξαιρετική επιτυχία. Μόνο ο Ολυμπιακός. Αυτός, σε μια περίοδος κρίσης σε μια χώρα, στην Ελλάδα, με λογική επένδυση, με εμπνευσμένη διοίκηση και με παίκτες που πίστεψαν στο όραμα πέτυχες ευρωπαϊκούς στόχους κάνοντας πολλές ομάδες να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και σίγουρα όλη την μπασκετική Ευρώπη να πει πως ο Ολυμπιακός δεν είναι απλώς μια ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά οι ευρωπαϊκές ομάδες πρέπει να γίνουν σαν τον Ολυμπιακό. Πολλοί θα μας πουν, και τι έχετε να περιμένετε τώρα από τον Ολυμπιακό; Δεν έκανε ό,τι περισσότερο μπορούσε; Είμαστε με τον Ολυμπιακό γιατί πιστεύουμε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν πιστεύεις, σχεδιάζεις και επιμένεις. Κι αυτή η ομάδα όπως και η FMS ακόμα δεν έδειξαν πού μπορούν να φθάσουν».

Τέλος, ο Νίκος Λεπενιώτης συμπλήρωσε: «Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να καλωσορίσω την FMS, τη μεγαλύτερη εταιρία διαχείρισης αυτοκινήτων, στη χορηγική οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι η πρώτη φορά που η FMS κάνει αθλητική χορηγία και θεωρώ ότι επέλεξαν το πιο ισχυρό brand που υπάρχει στον ελληνικό αθλητισμό. Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την εταιρία να πάει ακόμα καλύτερα, παρότι ηγείται στο χώρο της. Θα είμαστε δίπλα στην εταιρία. Όπως είπε και ο Χρήστος Σταυρόπουλος είναι πολύ σημαντική αυτή η χορηγία για εμάς. Η χορηγός εταιρία αυτοκινήτων είναι πάντα από τους πιο δυνατούς συνεργάτες μας και χαιρόμαστε πολύ που σε τέτοιες δύσκολες ημέρες όχι μόνο για τις αθλητικές χορηγίες αλλά και για τον κλάδο του αυτοκινήτου μια μεγάλη εταιρία σαν την FMS επενδύει στον αθλητισμό. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε τις αγωνιστικές επιτυχίες και μέσα από αυτές να έχει και η FMS εμπορικές επιτυχίες».

Φωτ. από actionimages.gr

Ολυμπιακός: Για νέες επιτυχίες (video+photos)



Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ο τελικός του Conference League δεν είναι… προτεραιότητα για τον Ιταλιάνο
Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ο τελικός του Conference League δεν είναι… προτεραιότητα για τον Ιταλιάνο
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ και Ουίλιαμς-Γκος οι Πειραιώτες
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ και Ουίλιαμς-Γκος οι Πειραιώτες
Ο Ζίλε ξεπερνά τα 100 κιλά ενώ προετοιμάζεται για τελικό Champions League
Ο Ζίλε ξεπερνά τα 100 κιλά ενώ προετοιμάζεται για τελικό Champions League
Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved