Άρης: Διά χειρός Πελεκάνου

Άρης: Διά χειρός Πελεκάνου

Με το Μιχάλη Πελεκάνο να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι ο Άρης δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε, με 67-65, την Κηφισιά.

Συγκλονιστικός αγώνας έγινε στο «Nick Galis Hall», με τους δύο αντιπάλους να πηγαίνουν πόντο πόντο από την αρχή μέχρι και το φινάλε. Οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 9-8 στο 5’, αλλά οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά με 16-12 στο 7’. Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου τον προβάδισμα για να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο με 37-31. Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου να «κρατούν» μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου (51-46), αλλά το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου να πλησιάζει στη νίκη στο 39’, όταν πέρασε εκ νέου μπροστά με 65-63. Τη λύση έδωσε, τελικά, ο 32άχρονος γκαρντ/φόργουορντ που ευστόχησε, αντίθετα με το Θοδωρή Σιούτη που ήταν άστοχος στο τρίποντο που ακολούθησε, σε «νεκρό» χρόνο.

Δεκάλεπτα: 17-17, 37-31, 51-46, 67-65.
Άρης (Αγγέλου): Μποχωρίδης 7, Πελεκάνος 11, Γκίκας 17 (4), Τσακαλέρης 4, Ασημακόπουλος 1, Χαρίσης 2, Βεζένκοφ 15 (3), Μούρτος 2, Αθηναίου 8 (1).
Κηφισιά (Παπαθεωδόρου): Βασίλιεβιτς 1, Λιακόπουλος 17, Κρόκερ 25 (3), Μενουδάκος, Σιούτης, Γκάρετ 7, Πετροδημόπουλος 4, Γουντς, Τσαλδάρης 9 (3), Μπάρλος 2.



Κολύμβηση: Μεγάλη επίδοση από τον Απόστολο Χρήστου
Κολύμβηση: Μεγάλη επίδοση από τον Απόστολο Χρήστου
Ανοίγει το Φαράγγι της Σαμαριάς με νέα μέτρα ασφαλείας
Ανοίγει το Φαράγγι της Σαμαριάς με νέα μέτρα ασφαλείας
Κυπελλούχος Βελγίου ο Χρήστος Τζόλης με την Κλαμπ Μπριζ
Κυπελλούχος Βελγίου ο Χρήστος Τζόλης με την Κλαμπ Μπριζ
Formula 1: Θρίαμβος του Πιάστρι και της McLaren στο Μαϊάμι
Formula 1: Θρίαμβος του Πιάστρι και της McLaren στο Μαϊάμι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved