Ολυμπιακός: «Μαζί προς την κορυφή» (videos+photos)

Ολυμπιακός: «Μαζί προς την κορυφή» (videos+photos)

Με σύνθημα «Μαζί ταξιδεύουμε προς την κορυφή» έγινε η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την AirFastTickets.

Στα υπερσύγχρονα γραφεία της εταιρίας, στον Πειραιά, βρέθηκαν ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης και οι Στράτος Περπέρογλου, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Νίκος Λεπενιώτης, ο marketing sponsoring manager Κίμων Σακκόπουλος, αλλά και ο «Θρυλέων». Πρώτος το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της AirFastTickets στη Ευρώπη, Ρον Γίτμαν, ο οποίος ανέφερε: «Με χαρά σας καλωσορίσω στο σπίτι και την καρδιά της AirFastTickets -μπορείτε να το αποκαλείτε και ως το «γήπεδό» μας- ο τόπος όπου η δική μας ομάδα και τα μέλη της εργάζονται και παίζουν σκληρά. Όπως και στον αθλητισμό, οι εταιρίες αναπτύσσονται μόνο εφόσον έχουν τους καλύτερους παίκτες στην ομάδα, οπότε είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σήμερα την καλύτερη ταξιδιωτική ομάδα στον κόσμο.

Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες μπάσκετ όλων των εποχών, ο Μάικλ Τζόρνταν, είπε κάποτε: «Ποτέ μη λες ποτέ, γιατί τα όρια, όπως και οι φόβοι, είναι συχνά μόνο μια ψευδαίσθηση». Το να μην αποδεχόμαστε τα όρια είναι ένα από τα βασικά συστατικά που έχουν οδηγήσει την AirFastTickets στην επιτυχία. Για αυτό και είναι προφανές ότι διαθέτουμε μια φυσική αγάπη για ένα τόσο ζωντανό, δύσκολο παιχνίδι, αλλά με ομαδικό πνεύμα. Σήμερα (22/10) είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω επίσημα την έναρξη της συναρπαστικής συνεργασίας μας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Η ομάδα ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ κι έχει αποκτήσει το σεβασμό των οπαδών σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι μυστικό ότι η γενέτειρα της AirFastTickets βρίσκεται μόνο λίγα βήματα από αυτό το κτίριο, οπότε συγχωρέστε μας αν αισθανόμαστε μια ιδιαίτερη αγάπη για τον Πειραιά.

Μοιραζόμαστε το κίνητρο του Ολυμπιακού - το πνεύμα του. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνοδεύσουμε την ομάδα ως επίσημος ταξιδιωτικός χορηγός στη συνέχιση του καταπληκτικού ταξιδιού του, παίζοντας και κερδίζοντας παιχνίδια σε όλο τον κόσμο.Στην πέμπτη συνεχή χρονιά της, η AirFastTickets συνεχίζει την επιτυχημένη επέκτασή της παγκοσμίως, με δραστηριότητα σε Νέα Υόρκη, Φρανκφούρτη και Λονδίνο - μαζί με τα γραφεία μας εδώ. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε - ο χαρακτηρισμός αυτού του χώρου απλώς ως «γραφεία» είναι μια υποτίμηση. Αυτό το καλοκαίρι μετακομίσαμε σε αυτές τις αξιόλογες εγκαταστάσεις και θα ήθελα να αισθανθείτε άνετα να περιηγηθείτε στο χώρο στη συνέχεια. Αυτός ο χώρος αντανακλά πραγματικά το καινοτόμο πνεύμα που οδηγεί την επιχείρησή μας. Η επιδίωξη της AirFastTickets είναι να είναι το πρώτο online ταξιδιωτικό γραφείο που συνδυάζει την πρωτοπορία και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την προσιτή εξυπηρέτηση του προτιμώμενου ταξιδιωτικού σας πράκτορα.

Το να είσαι ο καλύτερος στο παιχνίδι και το πρωτάθλημα, να μην λαμβάνεις τίποτα ως δεδομένο και να έχεις την ανυποχώρητη επιθυμία να κερδίζεις σε κάθε αγώνα, είναι τα κοινά γνωρίσματα του Ολυμπιακού και της AirFastTickets. Αγαπητοί φίλοι του Ολυμπιακού: όλοι μας εδώ στην AirFastTickets ανυπομονούμε για πολλά ακόμα πιο συγκλονιστικά παιχνίδια. Κυρίες και κύριοι, σας ευχαριστώ για το χρόνο σας - σας καλωσορίζω και πάλι!». Η εταιρία χάρισε, ως δώρο, στους παίκτες μία τσάντα με διάφορα ταξιδιωτικά αξεσουάρ κι ένα καπέλο, ενώ οι Πειραιώτες πρόσφεραν μία φανέλα του Βασίλη Σπανούλη και μία μπάλα με τις υπογραφές τους.

Διαβάστε ακόμα...

Λεπενιώτης: «Να πετάξουμε και στο Μιλάνο» (video)

Περπέρογλου: «Κι άλλες επιτυχίες» (video)

Πρίντεζης: «Να μας φέρει γούρι» (video)

Ολυμπιακός: Άσοι στο μπιλιάρδο! (video+photos)

Σπανούλης: «Μεγάλο brand name ο Ολυμπιακός» (video)

Σλούκας: «Κορυφαίος παγκοσμίως ο Ολυμπιακός» (video)

Πέτγουεϊ: «Ταβάνι μας ο ουρανός» (video)

Ολυμπιακός: Αντάλλαξαν δώρα (videos+photos)

Πρίντεζης: «Για τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη» (video)

Ολυμπιακός: «Μαζί προς την κορυφή» (videos+photos)



Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved