«Του χρόνου Ευρωλίγκα»

«Του χρόνου Ευρωλίγκα»

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγώνα απέναντι στον Πανελλήνιο.

Ο Έλληνας παίκτης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» και αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί των «ολυμπιονικών», στην πορεία της ομάδας του και το κυνήγι της 3ης θέσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γιαννακίδη:

Για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Πανελλήνιο: «Ίσως να ήταν έκπληξη αλλά εμείς θέλουμε να παλεύουμε όλα τα ματς και βλέπουμε κάθε αγώνα χωριστά. Μείναμε πίσω στο σκορ αλλά δεν το βάλαμε κάτω, προσπαθήσαμε, μπήκαν τα σουτ και κερδίσαμε τελικά τον αγώνα. Ο κόουτς δουλεύει πολύ μαζί μας, ακόμη και τώρα που μείναμε λίγοι, και δεν θέλει να χάνει κανένα παιχνίδι, έτσι μας έχει περάσει κι εμάς την νοοτροπία του νικητή».

Για τον στόχο της 3ης θέσης: «Αν κερδίσουμε το Μαρούσι θα είμαστε μόνοι μας στην 3η θέση, θέλουμε επίσης να έχουμε και το +6 στο παιχνίδι αυτό, για να υπερτερούμε και στην ισοβαθμία. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι καθώς το Μαρούσι είναι καλή ομάδα, εμείς όμως θέλουμε πολύ την νίκη και σε αυτό το παιχνίδι».

Για την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής: «Είναι μια δύσκολη σεζόν για μας, δεν ερχόταν κόσμος στο γήπεδο στην αρχή και όταν ήρθε, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό «φάγαμε» 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Προσπαθήσαμε όμως πιο σκληρά στην συνέχεια και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει στην προσπάθεια που κάνουμε. Στο ποδόσφαιρο η Τούμπα είναι γεμάτη ακόμη και με τις τελευταίες ομάδες, έτσι θέλουμε να γίνεται και στο μπάσκετ. Θέλουμε ο κόσμος να εκτιμήσει την προσπάθεια μας, να αγαπήσει κι εμάς για όσα κάνουμε και να γεμίζει το γήπεδο από εδώ και πέρα».

Για το τι άλλαξε μετά τις αποχωρήσεις παικτών που υπήρξαν: «Σίγουρα αλλάξαμε το στυλ που αγωνίζεται η ομάδα, παίζαμε πολύ μέσα στην ρακέτα έως πρόσφατα και τώρα παίζουμε πιο πολύ από την περιφέρεια. Ο κόουτς δούλεψε πολύ μαζί μας και μας βοήθησε να παίζουμε επίσης καλά παρά την σαφή αλλαγή στο αγωνιστικό μας προφίλ. Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις για πολύ ώρα και προσπαθούμε πάντοτε να βελτιώνουμε την απόδοση μας ώστε να κερδίζουμε περισσότερα παιχνίδια».

Για το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να παίξει του χρόνου στην Ευρωλίγκα: «Αν μπορέσουμε να κατακτήσουμε τελικά την 3η θέση στο φετινό πρωτάθλημα θα είναι μια νέα αρχή για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καιρό να παίξει στην Ευρωλίγκα και αν συμβεί αυτό, πιστεύω ότι θα ενεργοποιηθούν όλοι και ο ΠΑΟΚ θα ανέβει ακόμη περισσότερο στα επόμενα χρόνια».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved