Σαρικόπουλος: «Έτοιμος με ΠΑΟΚ»

Σαρικόπουλος: «Έτοιμος με ΠΑΟΚ»

Στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας αγωνιστικής περιόδου θα βρίσκεται και ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Ο 23χρονος σέντερ έχει ήδη ολοκληρώσει το στάδιο της αποθεραπείας του στο αριστερό γόνατο, μετά την αρθροσκόπηση που έκανε στις αρχές του καλοκαιριού, και προσπαθεί τώρα να το ενδυναμώσει. Με δηλώσεις του στο Arena FM 89.4 παραδέχθηκε πως θα είναι έτοιμος στο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στη χθεσινή (26/09) συνάντησή τους με το Νίκο Γκάλη. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Θα μπορούσε να πάρει ένα πεντάλεπτο συμμετοχής ο Νίκος Γκάλης;
«(Γέλια) Σίγουρα θα μπορούσε και τώρα ακόμα».

-Πώς είναι να έρχεσαι σε επαφή με έναν τέτοιο αθλητή;
«Είναι πράγματι σημαντικό. Εμπνέει όλο το μπάσκετ, όχι μόνο εμάς. Είναι σωστό αυτό που κάνει η διοίκηση και νομίζω ότι και ο Νίκος Γκάλης νιώθει τη θέρμη του συλλόγου. Αρχίζει και είναι κοντά και αγκαλιάζει την προσπάθεια που γίνεται».

-Όταν μπήκε ο Νίκος Γκάλης στην αίθουσα τον χειροκρότησαν…
«Έγινε αυθόρμητα από όλους. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Τι, θα πας μόνο για μία χειραψία; Δεν νομίζω ότι το σκέφτηκε κανείς».

-Τι σας είπε;
«Μας είπε ότι θα ξαναμιλήσουμε σύντομα. Χάρηκε που ήρθε. Δεν ανταλλάξαμε πολλές κουβέντες».

-Το κλίμα στην ομάδα του Άρη είναι πολύ καλό…
«Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και το είχαμε πει ότι οι παλαιότεροι έχουν κρατήσει σωστή χημεία. Έτσι, είναι πιο εύκολο για τα νεαρά παιδιά και μας νοιάζει να βρισκόμαστε και εκτός γηπέδου. Υπάρχει καλή συνεργασία και όλοι θέλουμε να κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδου».

-Πώς εξελίσσεται η αποθεραπεία σου;
 «Δεν κάνω καθόλου αποθεραπεία. Το γόνατο είναι εντάξει, δεν έχω κανέναν πόνο. Απλώς οι μετρήσεις που έκανα πριν από δύο εβδομάδες έδειξαν ότι θέλει ενδυνάμωση μυϊκά και αυτό που δουλεύω είναι η ενδυνάμωση. Δηλαδή, βάρη στο πόδι για να επανέλθω. Θα κάνω μέτρηση την άλλη εβδομάδα. Σίγουρα, νιώθω πολύ καλά μέχρι στιγμής. Αν έχω και τους γιατρούς θα μπω την επόμενη εβδομάδα οριστικά».

-Θα πάρεις χρόνο συμμετοχής στα επόμενα δύο φιλικά ή στο Κύπελλο Ελλάδας, στον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ;
«Δεν ξέρω ακόμα. Θέλω όταν μπω να είμαι απόλυτα έτοιμος. Δυστυχώς, στην προετοιμασία ψιλοβιάστηκα να μπω και το γόνατο αντέδρασε. Θέλω να μπω όταν θα είμαι 100% έτοιμος. Για τα φιλικά δεν γνωρίζω. Για τις 9 Οκτωβρίου, στο Κύπελλο Ελλάδας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαι έτοιμος».

-Έχεις εικόνα από τον ΠΑΟΚ;
«Ακόμα δεν έχουμε δει παιχνίδια. Το σταφ σίγουρα ασχολείται και βλέπει όλα τα παιχνίδια και είναι λογικό. Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».



Πόλο ανδρών: Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος στην τετράδα
Πόλο ανδρών: Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος στην τετράδα
Συγχαρητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ολυμπιακό
Συγχαρητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ολυμπιακό
Δακρυσμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης - "Να το πάρουμε για την Ελλάδα μας"
Δακρυσμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης - "Να το πάρουμε για την Ελλάδα μας"
Ολυμπιακός: Νίκη στον τελικό σημαίνει 15η θέση!
Ολυμπιακός: Νίκη στον τελικό σημαίνει 15η θέση!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved