Παναθηναϊκός: Με το μυαλό στην Μόσχα

Παναθηναϊκός: Με το μυαλό στην Μόσχα

Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις με… βίαιο τρόπο, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να φορτσάρει εν όψει του «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στην «κόκκινη» πλατεία.

Κυριακάτικο ρεπό ήταν και… πάει. Μετά από 24 ώρες ξεκούρασης, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στον γνωστό, επίπονο, ρυθμό των προπονήσεων. Και αυτήν την φορά τα πράγματα φαίνεται να είναι ακόμα πιο δύσκολα για τους παίκτες του «τριφυλλιού», μιας και ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση για τους «πράσινους». Αυτό όμως είναι… κομματάκι φυσιολογικό, μιας και ο Έλληνας τεχνικός… βλέπει μπροστά. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει βάλει από τώρα στο μυαλό του το τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» (κόντρα σε ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι και Λοκομοτίβ Κούμπαν) και θέλει να δει… αποτελέσματα.  

Από τα ονόματα και μόνο των ομάδων είναι χαρακτηριστικό πως πρόκειται για ένα τουρνουά επιπέδου Ευρωλίγκας. Και για να είμαστε πιο ακριβείς πρόκειται για μια… πρόβα τζενεράλε του ομίλου του Παναθηναϊκού για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Και αυτό γιατί, εκτός της ΤΣΣΚΑ οι υπόλοιπες τρεις ομάδες βρίσκονται στον όμιλο D της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Περιμένοντας Ούκιτς και Ματσιούλις

Τα σπουδαία αυτά φιλικά παιχνίδια γίνονται ακόμα πιο σημαντικά για τους «πράσινους», αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως ο Πεδουλάκης αναμένεται να έχει στην διάθεσή του, όλους τους παίκτες του εκτός του τραυματία Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Στα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη ή το αργότερα την Πέμπτη, θα ενσωματωθούν σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες με την υπόλοιπη ομάδα και οι φιναλίστ των τελικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλημάτων στην Σλοβενία, Γιόνας Ματσιούλις και Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν χθες τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα θα πάρουν μερικά (ελάχιστα είναι η αλήθεια) εικοσιτετράωρα για να ξεκουραστούν και εν συνεχεία θα μπουν με τα.. χίλια στα του Παναθηναϊκού. Άλλωστε «παλιοί» είναι και δεν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής.  Κανονικά αναμένεται να συμμετάσχει στην αποστολή και ο Στεφάν Λάσμε ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του για το οστικό οίδημα στο γόνατο, που τον ταλαιπωρεί από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved