Μποντιρόγκα: «Για πάντα Παναθηναϊκός»

Μποντιρόγκα: «Για πάντα Παναθηναϊκός»

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα άνοιξε την καρδιά του στην «Πράσινη» κι εξομολογήθηκε πως αισθάνεται για πάντα οπαδός του Παναθηναϊκού.

Ο μεγάλος «Ντέκι» που έγραψε τη δική του ιστορία με την πράσινη φανέλα, μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δυο επιτυχίες με το «τριφύλλι» που του έχουν μείνει αξέχαστες. Ένας από τους κορυφαίους σούτινγκ γκαρντ όλων των εποχών, ο Μποντιρόγκα, αποκαλύπτει ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ το πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στην Μπολόνια.

«Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις. Κάναμε πολλά σε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Κερδίσαμε τα πάντα, σταματήσαμε την κυριαρχία του Ολυμπιακού και ξεκινήσαμε τη δυναστεία του Παναθηναϊκού κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Νιώθω τιμή που φόρεσα τη φανέλα αυτή, είχα μια ξεχωριστεί σχέση με τους οπαδούς και πραγματικά νιώθω τον Παναθηναϊκό σαν να είναι η ομάδα μου. Είμαι οπαδός της Παρτιζάν, αλλά πάντα έτσι ένιωθα για τον Παναθηναϊκό. Μια φορά Παναθηναϊκός, πάντα Παναθηναϊκός. Ένα κομμάτι της καρδιάς μου θα βρίσκεται πάντα στον Παναθηναϊκό», είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος άσος του παρελθόντος.

Όσο για τις νίκες που θυμάται περισσότερο, σχολίασε: «Κάθε νίκη είναι σημαντική, αλλά αυτή επί της Μπολόνια στο τέλος μέσα στο σπίτι της κι απέναντι σε παίκτες όπως ο Ριγκοντό και ο Τζινόμπιλι είναι ξεχωριστή. Επίσης η νίκη στον Πειραιά επί του Ολυμπιακού στον πέμπτο τελικό του 1999 ήταν κάτι ξεχωριστό για την ομάδα, τον πρόεδρο, τους οπαδούς…».

Ενώ για το αν θα επέστρεφε κάποτε στον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή τη στιγμή η ζωή μου είναι στο Βελιγράδι και είμαι χαρούμενος εκεί. Πάντα παρακολουθώ με ευχαρίστηση τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του κι έρχομαι συχνά στην Ελλάδα».

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα αναφέρθηκε και στους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο, λέγοντας πως ο πρώτος αποτελεί παράδειγμα διοικητικού ηγέτη και πως είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος που έχει συναντήσει, ενώ για τον δεύτερο τόνισε πως από την αρχή είχε καταλάβει ότι είναι… οπαδός του Παναθηναϊκού πρώτα, και μετά παράγοντας. Επίσης, σε ερώτηση για τον νυν πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, υπογράμμισε πως τον διέκρινε ανέκαθεν το πάθος και η αγάπη για το «τριφύλλι».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Ντέγιαν Μποντιρόγκα στην «Πράσινη» που κυκλοφορεί



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved