Λάσμε: «Ελάτε στο πάρτι!» (HD Video)

Λάσμε: «Ελάτε στο πάρτι!» (HD Video)

Ο Στεφάν Λάσμε μίλησε στην κάμερα του Onsports για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και κάλεσε τους οπαδούς του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ για νέα πάρτι… εξάστερων επιτυχιών!

Αναμφίβολα η παραμονή του στο ρόστερ ήταν μια από τις κινήσεις-ματ της διοίκησης του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι. Ο «ηλεκτρολόγος», Στεφάν Λάσμε, έμεινε στην «πράσινη» οικογένεια, για αυτό ακριβώς το λόγο. Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, για τις συνθήκες που του προσφέρει το «τριφύλλι», για τον κόσμο, τους συμπαίκτες του και για τους στόχους που έχουν θέσει άπαντες στον Παναθηναϊκό ενόψει της σεζόν που μόλις άρχισε.

Ο Γκαμπονέζος σέντερ εξήγησε στην κάμερα του Onsports ότι στόχος για τον Παναθηναϊκό είναι η κατάκτηση τίτλων στην Ελλάδα και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει τον κόσμο του «τριφυλλιού» να δώσει βροντερό «παρών» στο ΟΑΚΑ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, έτσι ώστε να στήσουν τα δικά τους, μοναδικά, πάρτι…

Η συνέντευξη του Στεφάν Λάσμε στην κάμερα του Onsports

Δεύτερη χρονιά, ξανά εδώ με τον Παναθηναϊκό στην αρχή της προετοιμασίας... Τί περιμένεις από τη νέα σεζόν;

«Περιμένω καλά πράγματα. Ελπίζω να παίξουμε ξανά με τον ίδιο τρόπο και να προσπαθήσουμε ακόμα πιο σκληρά για τους στόχους μας».

Τελικά, ποιο ήταν το «κλειδί» της παραμονής σου στον Παναθηναϊκό;

«Απλά η ίδια η ομάδα και η οργάνωσή της. Κοιτάζοντας πίσω, όταν πήγα σπίτι για τις διακοπές μου, είδα ξανά όλη τη χρονιά που είχαμε και όλα μου αρέσουν. Η ομάδα είναι περισσότερο σαν μια οικογένεια και είχαμε μια καταπληκτική σεζόν. Για εμένα αυτό ήταν αρκετό έτσι ώστε να μείνω».

Ο Παναθηναϊκός έχει τους ίδιους παίκτες με πέρσι αλλά και μερικούς ακόμα που ήρθαν για να δυναμώσουν την ομάδα. Θα είστε καλύτεροι;

«Όλοι οι παίκτες που ήρθαν είναι εξαιρετικοί. Τα δυο παιδιά που ήρθαν από τον Πανιώνιο είναι φοβερά, δεν έχω δει ακόμα τον Πινγκ να παίζει, αλλά κάναμε πολύ καλές κινήσεις. Ήρθε πίσω ο Μάικ κι ο Φώτσης, όλες οι κινήσεις μας ήταν πολύ καλές. Ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά».

Ο Παναθηναϊκός πέρσι πήρε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο κι έφτασε κοντά στο Final Four. Φέτος είναι στόχος να πάει σε αυτό;

«Πάντα θες να πας καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά. Πέρσι σταματήσαμε στο Top 8, οπότε πρέπει να πάμε πρώτα εκεί, και από εκεί και πέρα να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε παραπάνω».

Υπάρχει κάτι που θες να πεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού και τους περιμένω στα παιχνίδια. Ως συνήθως, τους περιμένω να στήσουν το δικό τους πάρτι»!

Δείτε σε HD Video τη συνέντευξη του Στεφάν Λάσμε:

Λάσμε: «Ελάτε στο πάρτι!» (HD Video)



Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved