Πεδουλάκης: «Για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού» (HD Video)

Πεδουλάκης: «Για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού» (HD Video)

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στην κάμερα του Onsports για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς στον Παναθηναϊκό κι έδωσε υπόσχεση για «μάχη» σε κάθε παιχνίδι έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του «εξάστερου».

Σίγουρα το φετινό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού δεν έχει καμία σχέση με το περσινό. Ο Αργύρης Πεδουλάκης ωστόσο δεν αλλάζει «συνταγή» και φιλοσοφία κι όπως υπογράμμισε στην κάμερα του Onsports ο στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα συμπεριφέρεται σαν «ένα» στο παρκέ και θα μάχεται σε κάθε παιχνίδι για το μεγαλείο και την ιστορία του «εξάστερου».

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη διαμόρφωση του ρόστερ κι ως στόχο της προετοιμασίας έθεσε τη σκληρή δουλειά μέσα από την οποία θα έρθει η απαιτούμενη ομοιογένεια για τους «πράσινους». Παράλληλα, ο κόουτς Πεδουλάκης υπογράμμισε ότι οι αρχές που διέπουν τον Παναθηναϊκού θα πρέπει να «περάσουν» σε όλα τα μέλη της ομάδας κι εμφανίστηκε σίγουρος πως αυτό θα συμβεί με τη βοήθεια της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και των παλαιότερων παικτών της ομάδας.

Η συνέντευξη του Αργύρη Πεδουλάκη:

Είστε ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα εξέλιξη, με την παραμονή των παικτών και την ενίσχυση της ομάδας;

«Ναι, νομίζω ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Είχαμε πει πέρσι ότι έχουμε μείνει πίσω στο ελληνικό στοιχείο. Αυτό καταφέραμε και το αλλάξαμε. Έχουμε πλέον αρκετό ελληνικό στοιχείο, έχουμε έμπειρα παιδιά, έχουμε παίκτες αρκετούς σε πολλές θέσεις. Έχουμε νεανικότητα αλλά και εμπειρία. Αλλά όλα αυτά, δεν μου λένε τίποτα. Και πέρσι υπήρχαν ομάδες, αν δούμε στην Τουρκία και τη Ρωσία, οι οποίες ξεκίνησαν με τεράστιες ελπίδες. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να γίνουν τα άτομα σύνολο. Για μένα αυτό είναι το σημαντικό για εμάς, να καταφέρουμε να λειτουργούμε σαν ένας. Το πως θα καταφέρουμε τις πρώτες εβδομάδες να το πετύχουμε αυτό. Σε όλη τη χρονιά, αυτό είναι το ζητούμενο. Να καταφέρουμε να το βγάλουμε αυτό στο γήπεδο».

Μέσα από τις προπονήσεις και από το πλάνο που έχετε στο μυαλό σας, ποιός είναι ο πρώτος στόχος της σεζόν;

«Τον στόχο τον προανέφερα. Τα άτομα να γίνουν ένα σύνολο. Να λειτουργούμε μέσα κι έξω από τις γραμμές του γηπέδου σαν μια οικογένεια. Αυτό είναι το μυστικό του Παναθηναϊκού και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, οι άνθρωποι που είναι γύρο από την ομάδα, οι παλιοί παίκτες να εμφυσήσουμε τα πολιτισμικά στοιχεία του Παναθηναϊκού, που είναι ο αλτρουϊσμός, η αγάπη και η οικογένεια».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς;

«Το μήνυμα είναι ένα κάθε χρόνο. Εμείς μπορούμε να δώσουμε υπόσχεση πως σε κάθε παιχνίδι θα αγωνιζόμαστε για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Να πούμε καλή χρονιά με υγεία, σε φίλους και αντιπάλους».

Δείτε σε HD Video τη συνέντευξη του Αργύρη Πεδουλάκη στο Onsports:

Πεδουλάκης: «Για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού» (HD Video)



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved